Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: E320CDI käivitub väga pikalt
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mure siis E320CDI-ga nimelt käivitub jube pikalt, eiti külmaga, soojemate ilmadega polnud probleemi. Pärast käivitumist jääb eelsüüteküünalde tuli põlema. Kas tuleks nad väljavahetada või on asi muus?

Ette tänades!
Otsing abiks.

Alusta näiteks siit:
http://foorum.clubmb.ee/showthread.php?tid=32504
Mis aasta?
Üks või enam küünaldest tahab vahetust.

Nagu kasutaja v6sa ennist mainis, kasuta otsingut, saad testida milline küünaldest täpselt läbi on või kui vahetuseks läheb, siis vahetada kõik korraga juba.
Asi ei ole nii keeruline, mida külmemaks ilm läheb seda halvemini käivitub, ketrad külmana hulluks ennast. Soojana paugub kohe, pole mingit probleemi. Ilmselt jääb teema siiski küünalde peale.

Eeelsüüde esimese korraga töötab aga kui lased teist korda siis jääbki tuli igaveseks põlema, sõitma minnes kaob mingi hetk ära.
(16-01-2014, 06:07 PM)xXPredatorXx Kirjutas: [ -> ]Asi ei ole nii keeruline, mida külmemaks ilm läheb seda halvemini käivitub, ketrad külmana hulluks ennast. Soojana paugub kohe, pole mingit probleemi. Ilmselt jääb teema siiski küünalde peale.

Eeelsüüde esimese korraga töötab aga kui lased teist korda siis jääbki tuli igaveseks põlema, sõitma minnes kaob mingi hetk ära.
hõõgküünlad kontrollisid ikka ära enne selle viimase postituse lisamist ? Loogiline on ju, et mida külmem seda kehvemini käivitub vigase eelsüüteküünlaga. Mul 270cdi, kuni -5c eelsüüdet ei kasuta üldse.(läheb sellise külmaga poolest pöördest)

Minul oli sama jama ja mootor ka sama.Täna sai uued hõõgküünlad pandud ja käivitub juba poolest pöördest.