Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Elektrik Tartus?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere.
Head seda aastat kõigile.
Mure on selline, et sooviks head autoelektriku tartus. Vaja oleks teha 1 suunatuli 1 udutuli korda ning abs das ja bas tuled ka põlevad. Diagnostika on tehtud paber ka kaasas et vaja kuskilt rooli juurest 1 juhe kinnitada muud ei midagi. Sooviks elektriku kes jagaks asja ja saaks tööga hakkama ning tunni hind oleks norm mingi 200e eriti selle eest wällja ei tahaks käija. Midagi rasket ei tohiks olla mehele kes asja jagab tunni töö. Vaja aind 2 uut tuld osta ja muud ei midagi. Diat ei soovi seal sai autot parandatud ja pärast diisli keskuse vennad tegib ümber kuid kahjuks need mehed elektriga ei tegele.
Kas elektrik peaks oma 1 tunni tasu eest ka sulle 2 tuld ostma? Või tuled on juba ostetud? Samas kui töö lihtne(1 juhe ühendada), miks sa ise ei tee?
(05-01-2014, 06:18 PM)hents99 Kirjutas: [ -> ]Kas elektrik peaks oma 1 tunni tasu eest ka sulle 2 tuld ostma? Või tuled on juba ostetud? Samas kui töö lihtne(1 juhe ühendada), miks sa ise ei tee?

Tuled maksan ikka ise kinni nii nagu asi käib aga ei ole suuremat sorti auto teadlane ja ei hakka eriti lahti kakkuma kuskilt midagi. Wink
Rooli juures üks juhe on arvatavasti rooli lintkaabel.