Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w210 e220 2,2diisel 70 kw ei käivitu.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tegemist siis 96 aasta masinaga. 2,2d 70 kw. esiakna all olevate plastikute tagasi panemisel suri auto lihtsalt lampi välja, proovisime käivitada siis nagu korraks läks ja suri kohe välja. Seisis öö otsa aku maas ja hommikul aku peale tagasi ja masin käib. mingi 5minti käis ja suri jälle välja. Proovisime eetriga, lihtsalt plärtsub. pihustitesse küte ei jõua aga tagasivoolust jookseb ilusti, proovisin ka nii et panin otse kanistrist aga ikka ei midagi. Oskab keegi öelda nagu mille pärast ei jõua see küte pihustiteni? Kas siis pumba see on miski klapp mis elektriliselt avaneb v mis süsteem seal on. Aa ja tester ei näita ühtegi muud viga peale parema ukse smartkey mingi asi oli. See ju ei tohiks pm lugeda käivitamisel ? Mingi aja möödudes kui aku maas ja peale paned siis käib mingi aja ja sureb jälle välja. On see seotud kuidagi sellega et vahetasin starterit ja starteri juhtmed läksid kokku ?
Kas vahetasid starterit ilma akut lahti ühendamata?

CDI-mootori pihustite tagasivoolust ei tohi märkimisväärset leket olla. Kui sealt tuleb nirena, siis ei peagi käima minema.

Praegu kõlab nii, et millegipärast hakkab auto ühel hetkel võtit umbusaldama ja immo seiskab mootori.

Või on lihtsalt mõni juhe kusagilt lahti - elektriauto ju.
70kw peaks veel vana Lucase rootorpumbaga om604 olema.
see ja lucase pumba ja ajuga. Pole Cdi vaid tavaline
Äkki oskab keegi targem öelda mis värvi juhe läheb ajust pumpa, et prooviks anda voolu peale ja äkki siis avab tolle klapi seal pumbas ?