Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: vito 110 CDI 2003 probleem mootori töös
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
tere, mure selline et hommikul läheb käima ja siis sureb välja ja enam ei lähe käima,aga kui vead läheb käima ilusti ei taha pikka vedu ,aga seeda ei toimu igal hommikul,viimasest korrast on möödas mingi kuuaega vast ,pihustid,küttefilter vahetatud,milles võiks olla asi.
(03-12-2013, 08:24 PM)marekrii Kirjutas: [ -> ]tere, mure selline et hommikul läheb käima ja siis sureb välja ja enam ei lähe käima,aga kui vead läheb käima ilusti ei taha pikka vedu ,aga seeda ei toimu igal hommikul,viimasest korrast on möödas mingi kuuaega vast ,pihustid,küttefilter vahetatud,milles võiks olla asi.

Ilmselt satub õhk kütusesüsteemi. Näiteks kütusefiltri vahetusel viga saanud rõngastihendite tõttu või pragunenud voolikute. Lisaks veel võib aku olla väsinud ja ei jõua mootorit ringi ajada sellisel kiirusel, et õhumulli välja peksaks. Tõmbamisel käib pump kiiremini ringi kui starterist käivitades ja jõuab õhumulli välja lüüa. See, et mõni hommik käima läheb ja mõni ei lähe võib sõltuda temperatuurist auto kaldenurgast või jumala tahtest palju õhku sisse jõuab lekkida.