Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Probleem käivitamisel
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Täna tekkis käivitamisega probleem. Starter töötab kuid mootor ei käivitu siis hakkas puterdama nagutahaks minna ja lõpuks läks kah kuid vahepeal sai aku isegi tühjaks. Seda rasket käivitust on varem kah olnud, veab nagu enne paarkorda mootorit ringi ja siis kerge puterdusega käivitub, sooja mootoriga on jälle nagu kellavärk käivitub poolest pöördest. Autoks siis w203 c200 kompressor tean et se elektri auto ja ülekuulata saab vaid Stariga. Kuid siiski äkki keegi teab milles võib promleem olla ise jahtlustan õhu lugejat kuid mine tea
Niisked hommikud - kogu süütesüsteem on kahtlane. Või ÕKM. Või biolagunenud juhtmestik või...
Hommikul käivitades võtsin õhulugejal pistiku küljest ja käivitus nii nagu korras auto oli se juhus või ongi asi õhulugejas, proovin homme juhe küljes vaatab mis teeb. Eelmine aasta suri paarkorda aeglaselt sõites lihtsalt välja, selleks ajaks kui hort auto deagnostikute juurde jõudsin paranes ise ära ja nemad kehitasid vaid õlgu ja teatasid et kõik korras, teadsid rääkida et õhulugeja olla vahepeal lühisesse läinud.
Täna taas turtsus käivitamisel, mootor rapus nagu osa silindreid ei töötaks kaasi andmine ei aidanud. Kolm minutit hiljem oli asi korras ja mootori töö normaalne kui seismajätta käivitub idealselt ja kõik korras, kõik juhtmed paistavad kah terved olevat. Mulle aitab oletamisest proovin ära Lasveni.