Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Elektripeegel
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mul on siis selline mure, et mul on w123 elektripeegel ja on lüliti, aga ei ole aimugi kuidas neid ühendada:help:. Kahes venekeelses käsiraamatus pole ka nagu olnud. Äkki keegi on tegelnud selle asjaga.
Äkki on kellegil pakkuda seda juhtmestikku, mis peegli ja lüliti vahel käib?
Mul vist on see juhtmestik isegi olemas, aga enne pean aknad sealt välja harutama, 124 oma küll aga kui nagunii ise aretad pole vahet.
Kui see 123 omaga enamvähem ühildub, siis oleks huvitatud küll, kuna ma skeemi pole suutnud siiani välja mõelda. Lülitil oli 5 otsa vist ja peeglil 3 otsa.
vaatamind Kirjutas:Kui see 123 omaga enamvähem ühildub, siis oleks huvitatud küll, kuna ma skeemi pole suutnud siiani välja mõelda. Lülitil oli 5 otsa vist ja peeglil 3 otsa.


Peabki olema ju - lülitisse tuleb null ja 12V ka sisse.
oleks et lüliti peal mingid erilised numbrid oleks, aga seal on 1,2,3,4 ja 5.peegli küljes pole üldse mingeid numbreid.kui ma teaks, kuhu ükski ots peab minema, siis poleks mul mingit probleemi neid pistikuid ja juhtmeid ise ühendada, aga ma ei tea kuhu mis minema peab:confusedangry:
selleks on tester olemas.
Mõõdad ära milliseid klemme see lüliti omavahel ühendab.
tehtud juba.ja pole ka sellest suurt targemaks saanud, sest seal on mingid otsad kogu aeg ühendatud ja lülitades lahutab ära vms. ühesõnaga ma võingi seda nuputama jääda niimoodi.
Vaatasin enda 124 järgi selle lüliti ja sel kokku kuus klemmi.
Testriga mõõtes leidsin sealt auto poolt klemmi millel 12V peal ja kaks massi. seega üle jääb kolm klemmi nagu peeglil.
Saladus peitub aga lülitis mis vahetab pooluseid.Sarnaselt elektriakende lülitile. Ainult peegli lülitil vaja kahe juhtme pooluseid vahetada.

Soovitan sulle teha väike skeem selle lülitiga kasutades patareisi ja väikest mootorit (näiteks pleieri oma) Vältimaks suuri kahjustusi ja auto kaitsmete läbi põletamist.
Ning siis katse eksitus meetodi abil skeem toimima saada.
124 Akende skeem
vaatasin w124 skeemi ja ma ei saanud isegi sealt täpselt aru kuhu miski minema peab. :bash:.netist ka midagi tarka ei leia.äkki ikka kellegil on ülearu üks 123 peegli juhtmestik:help:
Meego antud skeemist peegli puhul ei saagi midagi aru saada, kuna skeem on el. akende oma.
ei ma ikka vaatasin peegli oma kuskilt netist, aga tagemaks kuigivõrd ei saanudConfusedadConfusedest 124-l on lisaks soojenduse ja teise peegli otsad lülitil.:bash:
Vabandust, kiiruga läks vale skeem:bash:
1 peegli skeem on küll väga lihtne. Soojunduse otsad võid ju kõrvale jätta kui sul soojedus puudub. Kirjas ju mis nr. ots millese peegli otsaga kokku läheb.
6alla vead+ juhtme läbi 8A. kaitsme
2. Ühendad kere külge.
3. Lüliti valgustus, kas 123 on ei tea
5 mootorit ühine ots, pistikusse peaks tulema ühe klemmi alla kaks juhet Halli värvi
4. Üles alla mootor
5. Paremale vasakule mootor

Lihtne, eksole:confusedangry:
lihtne muidugi kui sul skeem ees on.aga küllap ma midagi välja nuputan.Confusedmile: