Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W210 2001 raadio ühildamine rooliga
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere.

Tagasi jälle mersulainel ning seekord siis ka abi vaja, teemaks raadio ja multifunktsionaalne rool. Auto otse Saksast ja seal ilmselt türklane jõudnud maki välja kiskuda.

Loomulikult tahaks taastada originaal seisu ka selles osas. VIN-koodi järgi on selles autos olnud Audio 10CD makk. Kuna nende saadavusega on lood päris kehvasti, on pilgud jälle pööratud Saksamaa poole. Et aga ei peaks mitut makki katsetama ja kindla peale välja minna, peaks võtma koheselt õige asja. Küsimus ongi, et kas 2001 aasta auto peal hakkab tööle MF2910 või MF2199, selge on see et tööle hakkavad mõlemad, huvitab just see, et töötaks ka roolilt juhtimine. Selge on see, et makk võiks olla sama aasta auto pealt ja soovitatavalt ka w210.

Kõik nõuanded antud teemal on teretulnud. Autos on ka telefon, mille töölesaamine ei ole nii oluline. Raadio funktsioone tahaks aga küll nii palju kasutada, kui autole neid antud on.

Peeter
Tervist

Ei viitsi hilisõhtul enam netiavarustes tuhlama hakata, aga äkki saad lisada VIN koodi, siis saab kohe välja vaadata millises seadistuses sinu masin tehasest välja veeres ning sealt siis edasi mõelda.

Terv.

Antud lehelt sai kontrollitud, sealt sain niipalju targemaks, et Audio 10CD istus sees, koodiks määrati 756.
http://www.auto-parts.spb.ru/cat/cats/m....ent=dr2000

Auto VIN: WDB2102261B315649
Sinu auto EPC-s: http://www.upload.ee/files/3612794/w210_Black.pdf.html

Alguses on olnud tal raadioks MF2910 (A1708200386)

Ühendamise ja ühilduvuse kohapealt pole muud kui ühenda ära ja peaks kõik olema. Võib-olla tuleb roolile ka selgeks õpetada juhtimine, aga eks seda ole siis näha kui raadio sees.