Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w210 probleem käigukastiga
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Selline mure siis, sai vahetatud kaks radiaatorit, kast sai puhastatud. Pärast seda sõitsin kuu aega ja hakkas kast jamama. Jamab nii, et läheb nagu neutraali käik sisse ja ei liigu, jääd seisma natuke seisab siis jälle mingi aeg töötab. Sai vahetatud filter ja õli, siis jälle toimib laitmatult, sõitsin nädal aega jälle sama jama. Äkki keegi oskab aidata, soovitada midagi?!
Ette tänades.
Öeldi, et viga võib olla elektroonikaplaadis (kiiruseanduri plaat), kuigi kui vahetasin õli ja filtri siis töötas, kas siis see plaat võib jännata, kord töötada ja kord mitte?! Kirjutage palun variante, ei oska enam midagi arvata ja ette võtta...(
Me vist vestlesime ka telefonis, aga teistele infoks: kui käigukasti on sattunud jahutusvedelikku, siis tuleb 101% kõik kuludetailid (sidurikettad, tihendid) ära vahetada + kõik detailid puhastada (ka hüdroplokk). Piisab suhteliselt väikesest jahutusvedeliku kogusest, et hiljem süsteemi halvama hakata.
Kui on viga elektroonika plaadis (kiirusandurid), siis tulebki selle vahetusest pihta hakata. Õli vahetamine ja kiirusandurite hetkeline "koostöö" on lihtsalt juhus.