Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W124 beežide salongidetailide värv (salong 965 vs 005)
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere,

Vabandan võhiklikkuse pärast, kuid kas keegi teab või oskab aidata, kas W124 auto 005 ja 965 salongikoodi korral on keskkonsool jms nö vinüüliga kaetud detailid täpselt sama või tegelikult erinevat värvi?

Mõlemad peaksid olema küll nimetuse poolest vist Champignon (või Creme-Beige vms), kuid detaile kõrvuti vaadates näib mu silmale, et värvitoonis on väike erinevus (005 salongist võetud detail viskab roosakamat tooni sisse kui 965 salongi oma).

Autode väljalaskeaasta erinevus, mille detaile võrdlen, on 1 aasta, kuid üks on juba 1993 aasta E-klassi näoga auto ja teine siis minu enda sedaan aastast 1992.

Kas tegu võib olla erineva pleekimistasemega või võibki olla värvitoon nende salongikoodidega detailidel ka originaalis erinev?

Kui otsin varuosakataloogist, siis saan keskkonsooli juures teada, et tegemist on sama artiklinumbriga (A1246800950), mille juurde tuleb vaadata värvikood.

Kataloogist uurides ei saa ma hästi aru, mis asi on mis, aga kas võib olla, et 965 salongi korral on värvikood 8411 ja 005 salongi korral 8F33 ja kas võib olla, et need polegi täpselt samad beežid?

Ehk siis kui tegemist on lihtsalt pleekimisest vms tuleneva moonutusega, võiks neid detaile omavahel ehk vahetada ja saaksin endale korralikuma keskkonsooli, kuid kui tegemist on ka erineva värvikoodiga, mida näiteks esindus varuosa tellimisel kasutab, oleks selline vahetamine päris kuritegu ja seega jääb ära.

Aitäh seltsimeestele abi eest!


Parimate soovidega,

Tauno
Kas see 965 on mõni eriti salajane kood, et teda kusagil näha pole? Eusa_angel
Kõige lähem seenekarva number, mida google ette söödab, oli 265 (nahkne muidu). Minul on täiesti tavalise riidega ja kah šampinjoni nimetuse all heleda sisu kood 075, ja ei ütleks küll et seal midagi roosakat hulgas on.
Tere zum,

965 on veluur, mis pole tõesti ülearu levinud sisu W124 autodel.
Aga 075 näitab sama beeži tooni varuosakataloogis tõesti, mis 965.
See on ka päris loogiline, sest Sinugi auto on enne 1993. aastat toodetud.

[Pilt: 130912_mb_color_codes.jpg]

Tauno
Ahaa, jällegi targem Eusa_angel
Ma oma arunatukesega kaldusin arvama, et kõik optsioonid on ikka välja toodud, kui neid koode juba kusagil listina üles pannakse...