Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Küsimus seoses V8 Mootoriga
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Niisiis.

Mootor töötas tegelt üsna normaalselt, kolinaid ja mürinaid polnud, tegu siis 3.8 se mootoriga.

Hakkasin siis sisselaske kollektori tihendeid vahetama ja kokku panduna üritasin ka käima panna. Käima läks normaalselt, kuid mingi jube metalne klõbin tuli sisse, ei oskagi kohe seda kirjeldada, aga ysna kõva ja jube hääl.

Niisiis ei oskagi kohe seisukohta võtta, mis sai sisselaske kollektori maha-ja pealepanemises midagi nii hullult muuta.

Enda esimene mõte oli, et sisselaske klappide pessa kukkus mõni polt, või mutter ja see nüüd kolvi peal, kuid tean täpselt, et piinliku hoolega vaatasin need enne kokku panemist läbi ja imesin ka tolmuimejaga mitu korda läbi.

Võtsin nüüd uuesti sisselaske kollektori maha ja klapid kõik kenad sirged ja liiguvad ka normaalselt, võtsin ka kambrikaane maha, seal all ka kõik ok.

Mis siis nyyd peaks edasi tegema? Kas proovin uuesti kokku pannna ja loota, et nüüd siis asi ok, või peaks ikkka kohe kaaned ka maha võtma, mida ma üldiselt kohe mitte teha ei tahaks.

Asjalikud soovitused vägagi teretulnud
Äkki mingi magnetiga varda otsas proovida küünla august tükki kätte saada, juhul kui silindrisse kukkus midagi
See võib olla ka juhuste kokkusattumus.1.Kas sisselasketihendid said õigetpidi paika.2.Kui on spilkade peal,siis pingutamisel võivad need ringi käima hakata ja plokki mõra või tüki aretada.
python Kirjutas:Äkki mingi magnetiga varda otsas proovida küünla august tükki kätte saada, juhul kui silindrisse kukkus midagi

Peab proovima jah, iseasi, kui veel suurt kahju tekitanud pole
Kui küünlad maha keerata, siis ju ka näha küünla elektroodid. Kui on mõne neist segi aunud, siis midagi käib kolvi peal ringi...
Nii, viga leitud, tegu siis jube kehvas seisus hüdrotõukuriga