Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w203 esimesed õõtsapuksid
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kas puksid on vahetatvad või peab ostma kogu varda. ja kui vahetada kas piisab ainult selle poole vahetamisest , mis on nö vigane või ka teinepool kohe. kuna need jupid pole just odavate killast Eusa_wallEusa_wall siis sellest ka see loll küsimus.
oma mõistus käseb vahetada kõik 4 aga 1 varda hind on ca 80€ siis jääb see summa natuke suureks SmileCrybaby

muutsin teema pealkirja ära Smile nüüd täpne.
sööb esimest rehvi ja rool viltu ja kui kangi sinna puksivahele lükkan siis lõtk suur sees
Millised puksid sul läbi on? Sest nii ees kui ka taga peaks saama ka pukse eraldi vahetada, et jama on alles siis kui ees õõtsal sharniir läbi läheb. Sellisel juhul peab varda uue panema, aga tagumisel saab puksid eraldi vahetada.
(22-08-2013, 05:27 PM)sten130 Kirjutas: [ -> ]Millised puksid sul läbi on? Sest nii ees kui ka taga peaks saama ka pukse eraldi vahetada, et jama on alles siis kui ees õõtsal sharniir läbi läheb. Sellisel juhul peab varda uue panema, aga tagumisel saab puksid eraldi vahetada.

kahtlen tglt väga sügavalt et alumiinium pesa säilitab peale pressimisi algse formaadi ....
Alumiinium pesa jääb terveks ja seda puksi saab väga hästi välja ja sisse pressida, kuid väga suure tõenäosusega lõhutakse kuul liigendi kumm ära lahti võttes. Selleks et alumiiniumist õõrsad kätte saada tuleb amort lahti lasta muidu seda õõtsa kätte ei saa. Saab kasutada veel tõmmitsat millega puks eemaldada ja pessa tagasi panna siis ei pea kuul liigendit lahti võtma.

Näeb välja midagi selist

http://www.ebay.com/itm/Mercedes-Front-S...1310802252
Panen igaksjuhuks ühe pildi ka. Mõlemal on vahetatavad puksid, kuid oled kindel, et sul teine ots korras? Ise just vahetasin ka enamus juppe esisillas, odav lõbu polnud. Endale sain TRW tükid mersuosad.ee kaudu. Sillastendi võiks põhimõtteliselt lõpuks minna, kuid kui mõned tükid veel vigased ja rehvid nii või naa läbi, siis kohe stendi minna pole vast mõtet.

[attachment=5751]

#95 - A 203 333 10 14

#145 - A 203 333 09 14
(24-08-2013, 11:16 AM)Blaze Kirjutas: [ -> ]Panen igaksjuhuks ühe pildi ka. Mõlemal on vahetatavad puksid, kuid oled kindel, et sul teine ots korras? Ise just vahetasin ka enamus juppe esisillas, odav lõbu polnud. Endale sain TRW tükid mersuosad.ee kaudu. Sillastendi võiks põhimõtteliselt lõpuks minna, kuid kui mõned tükid veel vigased ja rehvid nii või naa läbi, siis kohe stendi minna pole vast mõtet.



#95 - A 203 333 10 14

#145 - A 203 333 09 14

šarniis on korras Smile ja ka ülemine õõts on korras . aga 1 pool ikka korraga vaja vahetada Smile teise poole puksid on tihendad veel Smile
Omale tellisin sellised õõtsad

http://www.ebay.de/itm/SATZ-4x-QUERLENKE...565a4c7743

Mõtlesin et proovin järgi kuidas kestavad 2 aasrat garantiid lubati kah, hetkel siis on saanud pea aasta aega tallinna tänavaid tunda ja hetkel esi sild ideaalses korras.
(24-08-2013, 02:23 PM)mait Kirjutas: [ -> ]Omale tellisin sellised õõtsad

http://www.ebay.de/itm/SATZ-4x-QUERLENKE...565a4c7743

Mõtlesin et proovin järgi kuidas kestavad 2 aasrat garantiid lubati kah, hetkel siis on saanud pea aasta aega tallinna tänavaid tunda ja hetkel esi sild ideaalses korras.

tundub et 4-ja eest suht mõistlik hind Smile kaua tulid ?
Kolm päeva DHL tõi uksetaha