Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: M: 500 SEC
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

Ahoi!

Auto läheb uuesti müüki. Masin on täpselt samas konditsioonis, mis varemgi. Autot saab näha ja proovida Tartus. Soov oleks müüa klubilisele kes oskab masinat hinnata. Rahaline hind oleks klubilisele 4000 eurot.
Mootor käib vemsiga, mis siis hentsi poolt paigaldatud ja torukollektor.

Marko 53739808
marko.toots@gmail.com

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?...rhash=4388


Võib pakkuda ka vahetust w123 universaali vastu. Kerel ei tahaks näha roosteauke ja masinal kindlasti konditsioneer ja korralik salong. Masinal võib puududa mootor ja kast.
[attachment=5753]Lisan mõne värske pildi ka, natuke tolmune, aga paistab välja küll.
Hents tegi ajutise toru õhufiltrile, siis paistab paremini mis tehtud. Hetkel on lõpetamata sisselaskekollektor, mis saab siis ühtlasi kompressori aluseks ülejäänud on kõik valmis.
Klubilisele hind sellises konditsioonis sama, aga iga detailiga lisandub hinda.
Kui tarbetud süsteemid maha korjata kapoti alt saab rohkem ruumi ja ilusama vaate.
Müün kuna plaan on valmistada kuri w123, mis ootab lihtsalt mootori vaheletõstmist hetkel seal igapäevasõitudeks r6 diisel.
Kirjutan autost ka natuke. Veermikus pole ühtegi kolksu, ega lõtku. Ülevaatused on alati vigadeta läbinud. Juhi liistu kohal väike roosteprobleem(värv mullitab). Liistud salongis mitte kõige paremad. Katusel, kapotil ja taga luugil on rahemõlgid koos millega ta Sveitsist ka tuli. Ühtegi talve pole eestis sõitnud. Hetke läbisõit on 265000 tuues oli 240000. Igatahes väga mugav ja ilus auto, aga samas mahub ka lapsevanker ära pakiruumi.