Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Immo jama
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere kas kellelgi on kokkupuuteid w210 MB e290 td immoga ? Ei oskagi kohe kirjeldada mida see teeb , ühesõnaga kui natuke kauemaks uksed lahti hoida kui süüdet sees pole hakkavad tuled vilkuma ja ei luba enam süüdet anda vms . Ühesõnaga peab kaks v kolm korda uksed lukku panema ja lahti tegema ja alles siis saab ... Ma ei tea kas keegi sai midagi aru või mitte ?
Proovi pulti seest puhastada ja patareid vahetada. tal on mälu järgi suhtlus, paari minuti pärast peab konsool uuesti võtmelt küsima: "kas sa oled õige võti". Ehk abi, kui mitte, mõtleme edasi. Mässasin paar nädalat enda omaga, proovisin igast variante läbi kuna mul oli koguaeg immo plokk peal ja lõppkokkuvõttes piisas käega toksimisest vasta releekarpi (kontakt sitt).
(11-10-2013, 10:15 PM)ruslu Kirjutas: [ -> ]Proovi pulti seest puhastada ja patareid vahetada. tal on mälu järgi suhtlus, paari minuti pärast peab konsool uuesti võtmelt küsima: "kas sa oled õige võti". Ehk abi, kui mitte, mõtleme edasi. Mässasin paar nädalat enda omaga, proovisin igast variante läbi kuna mul oli koguaeg immo plokk peal ja lõppkokkuvõttes piisas käega toksimisest vasta releekarpi (kontakt sitt).

Okei Patarei sai vahetatud ... Aga kus see relee tal asub ? peaks proovima seda varianti ..