Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: e220 105 kw w210 2002a turbo ei rakendu
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere.
küsiks siis targematelt nõu Eusa_think
probleemiks turbo mis ei hakka tööle kuigi kõik vaakum toimib ja solenoid klappidele tuleb vool peale ja klapid ise ka toimivad .
anomaalia hakkas peale diagnostikas käiku kus vahetati peakaitse ära 200A muidugi kohapeal õiget ei olnud siis sai asendatud se kahe 100A kaitsmega .
siis veel vahepeal võttis turbot taha aga peale sisselaske ja turbo radika puhastamist ei rakendu enam üldse . ainult siis kui otse vaakum voolik solenoid klapile taha panna et nagu õhk käib otse läbi ja tõmbab turbo täielikult peale . tundub ka et vool on koguaeg taga solenoidi pistikul aga peaks tulema siis vool kui kiirendad ja se hakkab turbot reguleerima .

kõik abi oodatud .

kristjan.
Oh joptvõi-mat. Said käe valgeks ja tegid vähemalt sajanda teema siia foorumisse pealkirjaga "turbo ei tööta"

Esiteks pole su turbol midagi viga. Auto on avariireziimis ja jõud/pöörded elektrooniliselt piiratud. Seda võis tekitada mis iganes andur. Ka näiteks vaakumileke või muu rike. Kui tahad ise pimesi viga leida, siis vaheta parem kohe ära terve elektrisüsteem koos ajude ja mootoriga.

Ära solvu, aga seda autot ei saa remontida näpitsate ja värvilise traadiga. Sul on vaja leida mees, kes omab piisavalt hallollust ja diagnostikaseadet "Star".

Ma juba ammu ootan, et foorumi moded teeksid ühe teema pealkirjaga "turbo ei tööta" ja paneksid selle kõige esimeseks teemaks kleepsuna.
hahaa naljatilk siin välja tulnud . sa oled päris lammas oma jutuga siin ! Eusa_wall
(20-07-2013, 12:54 PM)753dfx Kirjutas: [ -> ]...
probleemiks turbo mis ei hakka tööle...

Palju on ülelaaderõhk?
Kuidas see mootori pöörete muutumisele reageerib?

Ilma nende numbriteta näid Sina siin naljamehena. Sest harva on probleemiks turbo mitterakendumine. Reeglina piiratakse mootori võimsust ikka programselt, sest on ilmnenud mõni viga.
(23-07-2013, 12:01 AM)753dfx Kirjutas: [ -> ]hahaa naljatilk siin välja tulnud . sa oled päris lammas oma jutuga siin ! Eusa_wall

Tore avaldus. Palu õnne. Oled nüüd oma murega siin üksinda.