Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W124 2,0d mootor hüpleb tühikäigul ja aeglastel pööretel.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kui gaasi juurde panna siis mootor enam ei värise ja hakkab ühtlaselt tööle. Käima pannes aga hüppab ja jonksutab päris kõvasti. Eestpoolt teine pihusti on muidugi õline ka, kas võib olla et pihusti seib on ära väsinud ja immitseb vahelt välja ja tänu sellele kogu see asi toimubki.



Samas on alati ka teretulnud ideed kuidas kindlaks teha mis viga võib olla ja kuidas viga eemaldada.





.
(09-07-2013, 01:18 AM)comoon Kirjutas: [ -> ]Samas on alati ka teretulnud ideed kuidas kindlaks teha mis viga võib olla ja kuidas viga eemaldada.

Meil on tore nupuke ülkeval - OTSING. Vot sinna kirjutadki mõned sõnad oma probleemi kohta ja loed, mida on varem kirja pandud.

Pihustid stendi, mootori surved mõõta ja pritsehetk kontrollida. Kõik kolm eeldavad teatud vahendeid ja teadmisi...Eusa_whistle
Kas tegu võib olla mootoripadjas, ma vahetasin karterit ja pidin mootorit kõvasti üles tõstma, loomulikult tegin ma seda esimest korda ja ei lasknud kohe mootoripatjasid lahti. Nüüd selgus, et üks padi on katki. Pole veel patja saanud, et mootorit käivitada. Eks see selgub muidugi siis, kui olen uue padja alla pannud, siis näha kas hüppab veel tühikäigul. Mis teie pakute?Smile




.