Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: tagaratta laagrite vahetamine
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere härrased!
Mure on siis selline,et minu W123-l on tagaratta laagrid andsid otsad.On vaja neid kohe vahetada,sest teen autoga tööd.Kuulsin,et on mingi spets. võti peab olema,et mutter lahti saaks.Helistasin Kadaka Imrele,aga neil on järjekord kuskil paar nädalat Confusedad: äkki soovitab keegi,kuhu minu probleemiga pöörduda,et meistrid ikka kursis oleksid,mis asi see vana Mercedes-Benz on ja kuidas õigesti tegutseda.
Tänan!
Lahti saad ka meisliga aga kinni keerates pead laagrite vahelise torujupi veidi kokku suruma ja selleks on vaja head tugevat võtit.Võtme saad teha uue mutri järgi torust.Soovitan ka keermelati sinna külge keevitada, et saaks läbi rattalaagri võtme vastu mutrit tugevasti sikutada.Ja saba peab hea olema, igatahes minu taiwani 20 kg dünamomeeter andis saba nende jõudude peale.
Heinariga 100% nõus. Asi on kodustes oludes täiesti tehtav.

Aga tihvtvõti tuleb tõepoolest korralikult kinni tõmmata, et ei hakkaks mutrit ega võtit lõhkuma (kurvad kogemused on olemas).:flaming:
Remonti võid minna Männiku-Saku vahele Trap hottelli hoovi peal asuvasse töökotta, kutt enamuses teeb mersusi ,mis teinud on on siiani hästi tehtud.
Laur Kirjutas:Remonti võid minna Männiku-Saku vahele Trap hottelli hoovi peal asuvasse töökotta, kutt enamuses teeb mersusi ,mis teinud on on siiani hästi tehtud.

äkki telefoni number ka olemas?

Tänud info eest!
On ikka number, 5092458 Priit