Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Otsin meistrimeest - geneka juhe vajab vahetamist
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tervist!

Avastasin mina siis eile, et võtit keerates ei juhtu suurt midagi peale bensupumba. Tõin Kadaka Imre soovitatud kohta piduri peasilindri juurde otse akust plussi peale ja... ikka mitte midagi. Seejärel avastasin, et starteri juhe (ok ma pole just geenius kui asi puudutab seda mis kapoti all. minupoolest võis see genekas ka olla) on ära mädanenud ja paar kiudu hoiavad koos. lükkasin näpuga kokku otsad aga ikka eimidagi. starter vist tahab suht tubli särtsu saada ja see läbi oksüdeerunud ja purunenud juhtme vist ei tule. no tont seda teab.

on ehk inimest kes tuleks ja teeks asja Kadriorus suts-suts korda? Pole ise eriline meistrimees. ATM kasti vedama ka ei viitsi hakata. või käima vedada. töökodades järjekorrad mõttetult pikad.

Vaevatasu garanteeritud.
auto endiselt seisab... liigun Audiga ringi. ehk keegi saab aidata? Ei taha kohe üldse läbi terve linna nööri otsas kõikuda.

või on keegi neid käima tõmmanud ka?
Sellest on siin juttu olnud,on küll käima tõmmatud.Olen ise ka korra kuute tõmmanud,läks küll.Neutraali peal hoog ca 50-ni ja D sisse.
seda teooriat tead küll neh... no eks ma's proovin vähemaste Smile Audit kaua ikka ei kannata... rooli- ja teetunnetus on täiesti null...