Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: mb 210 e klass
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
aku jooksis tyhjaks ja uksed on lukus oskab ehk keegi mond lahendust soovitada
(19-05-2013, 10:41 PM)eurohulgus1 Kirjutas: [ -> ]aku jooksis tyhjaks ja uksed on lukus oskab ehk keegi mond lahendust soovitada

Võtmega uks lukust lahti teha ja aku uuesti ära laadida?
Minul oli juhus ,et võtmega ei saanud ust ega luuki lahti, siis tõstsin auto niipalju üles et ise alla mahuksin ning teise aku pealt andsin lisa voolu. Plussi panin keneka jämedama juhtme otsa ning miinuse keresse, vajutad puldilt nuppu ja uksed lahti nagu tavaliselt.
Kunagi kui pult ka tuksis oli siis tugevam traat ,kruvikas ja mingi kalts. Painutad traadi 180 kraadi ning kruvikaga tekitad ukse ülemisele servale vahe. Kalts kruvika ümber ,et autot ei kahjustaks. Üritad traadi avamis lingi ümber saada ning tõmbad, uks tulebki lahti.
Enda kogemusest võin rääkida, et osadel masinatel on lukud veidi imelikud. Ehk algul võti ei keera üldse.. natukene WD40, hakkab keerama, kuid lukku lahti ei tee. Avastasin, et kõige paremini toimib selline teguviis, kui keerad võtme lahtisse olekusse ning tõmbad lingist umbes 5 korda hästi kiirelt ja mõõduka tugevusega. W221 puhul toimib see väga hästi.
Tänud sain uksed edukalt lahti