Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: kogemusi Parrot tabletiga ?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kuna A124 alpine makk on pea 7a seal autos olnud ja pooled nupud enam ei tööta siis peaks välja vahetama.
Uurisin ja puurusin siin igasugu lahendusi ja lõpuks hakkas mind se androidi põhine Parroti toode huvitama.Käisin se nädal kohapeal ka kiikamas.
Mõtlesingi uurida kas kellegil foorumist on sellega kogemusi või on oma autole peale installinud ?
Iseenesest tundub päris huvitav vidin olevat.Toimib siis netipulgaga + oma lisamälu kust muusikat kuulata.Omajagu neti raadio-telekanaleid,GPS ja hunnik äppe mida saab peale installida.
http://www.parrot.com/usa/products/aster...oid-tablet
Mis milje jäi ja mis maksab selline ?
Suht kallis, ebay-s on 300 euri...
Aga mõni väiksem tahvelarvuti lihtsalt külge installida?
no käima seda otseselt ei pandud.
Ma tegelikult läksin vaatama väljasõitva ekraaniga dvd ,mp3 aparaate.Samas nendega se jama ,et ei saa ju alati kaasa tassida ja kui autosse jääb siis ei tea kunagi millal keegi seda endale ihaldab.
Antud parroti toodet ma sisse lülitatuna ei näinud kahjuks.Youtubest üritasin ka mingeid klippe vaadata aga väga palju neid pole.
Tallinnas oli ta hind 376 kui ma ei eksi.Samas on korralikud väljasõitva ekraaniga mängijad samas hinnas ja kallimad.
Ma ei kujuta ettegi kui keerukas se tahvelarvuti ise installimine on ja helisüsteemiga ära ühendamine.
Keegi targem äkki oskab öelda kas tasuks ära ?
See on juba tehtud. W201-te on Samsungi Galaxy Tab 2 paigaldatud.

http://190rev.net/forums/showthread.php?t=42746

Muidugi raadio kuulamisex pidi ta ka tavalise maki autosse panema, kuna USA-s ei ole mobiilne nett nii levinud ja soodne kui meil ja Tab suudab vaid netiraadioid mängida.

Aga nagu ülal lingitud teemast näha, ei ole Tab-i autosse paigaldamises eriti midagi keerulist kui tööriistad käes püsivad ja veidi oskusi on.
Selline püsiv tahvli paigaldus autosse meie kliimas ja ühikonnas pole vist väga mõistlik tegevus...

Parrotitest:
http://www.youtube.com/watch?v=qtUzlLIBqDo
(12-05-2013, 12:41 PM)marek Kirjutas: [ -> ]Selline püsiv tahvli paigaldus autosse meie kliimas ja ühikonnas pole vist väga mõistlik tegevus...

Seda arvan minagi, elektroonika külma siiski väga ei armasta ja varastele on ta ka liiga lihtne saak. Teisaldamisvõimalus peax ka ikka olema, aga seda vast ei ole keeruline teha. Ma olen ise mõelnud sellise kassetmaki tüüpi lahenduse peale, et dock kallutub ettepoole ja saad tabi sealt ära võtta.
Youtube-is leidub näidisvideosi küll teisaldavale lahendusele.
Mul on tahvelarvuti olemas ja peale seda on elu muutunud palju mugavamaks. Sülearvutit enam kaasas tassima ei pea, lisaks hea suur navigatsiooni ekraan. Ahjaa Big Grin Facebooki sõltlastele, on see ka laivis koguaeg olemas Big Grin ETV ja ETV2 vaatamine otse üle neti ja palju muud. Lisaks saad selle õhtul tuppa kaasa võtta ja seal jätkata! Oleks see nüüd mul ka autosse installitud, siis oleks elu kui....
FM raadiot ei pea ilmtingimata üle neti kuulma, kuigi ise seda eelistaks vist rohkem, levi ja raadiojaamade rohkus suureks plussiks. Nimelt olemas ka tahvelarvuteid, millel on FM-i vastuvõtja sisseehitatud!
Mina kasutasin esimest Galaxy Tabi oma punnis, ehitasin ise talle hoidja, millest teda kiirelt eemaldada sai ja heli oli ühendatud auto audioseadmega.

Juba 2 aastat tagasi polnud põhimaanteedel probleeme netiraadiotega, skype kõnedega ja navigeerimisega. Töötas suurepäraselt igas kohas, ainuke häda oli, et siis polnud mul saada piisavalt võimast USB väljundiga sigaretisüütajasse mõeldud laadijat. 500 ma ei toiminud, seega kasutasin seniks kuni aku otsa sai.

Lõpuks ei viitsinud edasi tagasi vedada ja ostsin autosse 2DIN puutetundliku raadio.

Pole küll sama, kuid kui nüüd uuesti, siis panekski ehk androidi tervenisti koos helivõimendiga statsionaarselt sisse.

Ei juhtu ei külma ega ka raputustega suurt misket, muidugi probleem on alati see esmakäivituse aeg
Parrotitest vol. 2
http://youtu.be/fqdF_G7W8wc
Nii...kuna ma selle teema algatasin siis annan teada mis lahenduse ma leidsin.
Olin täitsa kindel selles Parroti lahenduse ostus aga siis ostsin tänu heale hinnale teiseks telefoniks kõrvale samsung note.
Lisaks pidin minema üks nädalavahetus viljandi ja ei suutnud enam sõita ilma muusikata.
Sõitsin siis ühte helitehnika paigaldamisega tegelevasse firmasse reedel ja küsisin mida teil pakkuda oleks.
Sain sealt siis uue alpine maki (Alpine CDE-133BT) millel Parroti bluetooth.Minu jaoks meeldis aga kõige rohkem se ,et mu note ühildub kohe makiga ära kui autosse istun ja hakkab mp3si automaatselt mängima.Lisaks saab siis kõike muud läbi auto helisüsteemi kuulata.Vaadata netitelekanaleid ... netiraadiod... youtube jne.
Makiga oli kaasas ka väike mikker mis paigaldati mulle ette aknaäärde ja kui keegi sisse helistab siis automaatselt kohe viskab kõne autosse sisse.
Lisaks note ekraan on suurem kui se parroti oma mida ma vaatasin.... + siis saan kõiki appe tõmmata ja kasutada ja sisemaht on 32gb.
Jäin selle valikuga täitsa rahule.Makk ja Samsung note kokku läksid mulle maksma 250 eurot.Nii ,et hinnas võitsin ka täitsa hästi.