Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Laenan vedrutõmmitsaid
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere

Oleks vaja siis vedrutõmmitsaid, et saaks oma S il tagavedrud kätte ja uued asemele. Kõige etemad oleksid sellised, mis seestpoolt kasutatavad oleksid.

Tublile laenajale 4 pakk garanteeritud
Upitame teemat, tõsiselt kiirelt oleks vaja
Juhul,kui abinõud ei leia ja eeldusel,et W123-e tagumiste õõtshoobade konstruktsioon on samasugune sinu autoga,siis keera lahti polt,mis hoiab lääbasid kere küljes kinni(tagaistuja jalgade juurest suunaga üles).Polt ise koonusotsaga,üpris jäme ja mingi 15 cm pikk.Siis saad vedrud ilma tõmmitsata kätte.
Praktikas järele proovitud.
nordrainbow Kirjutas:Juhul,kui abinõud ei leia ja eeldusel,et W123-e tagumiste õõtshoobade konstruktsioon on samasugune sinu autoga,siis keera lahti polt,mis hoiab lääbasid kere küljes kinni(tagaistuja jalgade juurest suunaga üles).Polt ise koonusotsaga,üpris jäme ja mingi 15 cm pikk.Siis saad vedrud ilma tõmmitsata kätte.
Praktikas järele proovitud.


oma 123 el tegin ka niiviisi, kuid üsna suur n..ss on neid loogapolte pärast tagasi panna, sest look ei liigu vaid ühes suunas siis enam ja et polt vinti võtma hakkaks, pab parajalt jamama.

Teine asi on ka selles, et kui viimati seda polti keegi näppinud on ja pole sinna tavotti vahele pannud, siis ysna suure tõenäosusega on see puksi sisse nii julmalt kinni roostetanud, et seda lahti ei keeragi.

Oma 123 el pidin karbi seetõttu puruks tegama, et õõts kätte saada
BTW 126 tagumised vedrud peaks olema ilma tõmmitsata vahetatavad.
h2x0r Kirjutas:BTW 126 tagumised vedrud peaks olema ilma tõmmitsata vahetatavad.

Jah, kui viicida nikerdada nende õõtsaotste poltidega - aga need jube kehva koha peal, võibla tõstuki pealt saab ka kätte, peab uurima
mul olemas, aga "välispidised". Helista...