Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W211. APS50 Stereo asendamine millegi muuga?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Millised oleksid võimalused,et vahetada selline stereo http://data.motor-talk.de/data/galleries...-11052.JPG millegi muuga? Uusi juhtmeid ei tahaks vedada. Kuna cd mängia ei tööta ja keegi Eestis ei remondi,siis võib ka pakkuda ka sama stereot müügiks.Pakkumised privasse.

Äitähh
Kasutaja wdb240 ka ei remondi?
Ma ei tea küll, kas teemaalgatajal on sama viga, kuid infoks, et kui cd mängija ei suuda plaati lugeda, siis reeglina piisab laserpea puhastamisest. Aja jooksul tükib cd mängijatesse tolmu jm saasta kogunema, mis vähendab läätse läbipaistvust ning probleemid plaatide lugemisega süvenevad järk-järgult kuni hetkeni, mil mängija pole enam võimeline ühtegi plaati lugema. Puhastamiseks tuleb küll makk pulkadeks võtta, kuid see ei tohiks ülemäära keeruline protseduur olla.

Samas olen saksa ebay-s näinud ka uusi laserpäid müügil.
Kahjuks juba käisin puhastuses,aga ei aidanud.
Vahetus mõne suvalise maki vastu on päris keeruline, põhimõtteliselt tuleb kõik peale kõlarite uus panna. Kõige lihtsam oleks sinna panna kassetikas Audio 20CC või Comand NGT1. Või kolmas variant cd-box'i asemle mingi Dension gateway sarnane asi.

Need "Hiina asendused" sobivad enamasti Audio 20CD asemele, kuid äkki saab ka Audio 50 asendada, hetkel jään vastuse võlgu. Helikvaliteedist ei tasu ka nende puhul rääkida.

Aga nii huvipärast, kes tänapäeval veel cd'd kuulab? Icon_rolleyes
Siit küsimus,et kas juhtme otsad sobivad antud mudelitega Audio 20CC või Comand NGT1?Ma kuulaks ka mp3 jne.... aga pole muud lahendust peale cd?? Või äkki on?
Audio 20CC, Audio 50 ja NTG1 Comandi süsteem autos sama. Audio 20 CD ja NTG 2.5 comand enam-vähem sama, paar juhet teisiti. Netis juttu sellest küllaga.

Alusta näiteks siit: http://www.mercupgrades.com/