Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: O: puulõhkumismasina, kiire!
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Äkki kellelgi vedleb või keegi tuttav müüb- tegeleb?

Oleks soov omada pealkirjas mainitud aparaati, hinnaklass võiks jääda max 300 euri kanti. Asjaga kiire, soovitatavalt Lääne - Virumaal võiks asi olla logistika mõttes. Võiks olla korralik n.ö. vene oma või siis lihtsalt kapitalistlik tugev versioon, neid plekist mänguasju ei taha......
Tehnilisi andmeid oskan vähe soovida kuna kogemus suur 0 selle asjaga.
Survejõud soovitati 8 tonni, et 5 tonnine pidi kahti lahjaks jääma, ei oska kommenteerida.

Samas ootaks soovitusi ja juhiseid kus neid Lääne- Virus müüakse uusi, hinnaga max 300 euri ja mis pole päris mänguasi. Kuugeldamine mind eriti kaugele ei viinud, pole eriline osavnäpp ka selles.

karl@clubmb.ee 56662656 või PS
Soovitaks vertikaalset, on ohutum ja mõneti mugavam. Kindlasti tänapäevast, millega on ohutu tööd teha ja ei nimetaks neid stokkeris/foralis müüdavaid ~500€ seid plekist mänguasjadeks. Pealegi ei tee lolli lärmi ega võta üüratut ruumi.

Lõhkumise kohapealt on pigem endal probleem paku tõstmisega masinale kui et masinal selle lõhkumisega.
500 euriga saab tõesti normaalse asja, kuid nagu kirjutasin, ca 300 euriga pakutakse nii korralikke asju kui ka mänguasju, sooviks korralikku.
Korralik fiskarsi kirves on parem ja kiirem variant (Bauhofis ca 70€).... Kui just korralikku masinat ei soeta kuhu lükkad palgi peale, palk saetakse ja lõhutakse ning lindilt jooksevad halud hunnikusse, aga 300 € eest sellist riistapuud ei saa kohe kindlasti, võib-olla kuskilt rentides ainult.

300 eurise masinaga vast 50seid ahjupuid nagunii ei tee?
(01-03-2013, 10:55 AM)Treiku Kirjutas: [ -> ]Korralik fiskarsi kirves on parem ja kiirem variant (Bauhofis ca 70€).... Kui just korralikku masinat ei soeta kuhu lükkad palgi peale, palk saetakse ja lõhutakse ning lindilt jooksevad halud hunnikusse, aga 300 € eest sellist riistapuud ei saa kohe kindlasti, võib-olla kuskilt rentides ainult.

300 eurise masinaga vast 50seid ahjupuid nagunii ei tee?

Sa räägid halumasinast ja nende hind juba jah teisest valdkonnast, ma soovin puulõhkumismasinat. Korralik kirves olemas.
Samas, igas Eesti külas on vähemalt üks multifunktsionaalne puulõhkumismasin olemas, kes korraliku peatäie eest on valmis sul kirvega kõik puud ära tegema Wink Saaksid odavamalt ja ilma endapoolse vaevata.
Mul selline asi vedeleb. Pole kyll see mida otsid aga kaminapuid peaks sellega saama l6hkuda kyll, mänguasi Unibrow
Survepesur tuleb juurde lisada, töötab vee pealt Eusa_angel
[Pilt: DSC_0289.jpg]
H: 25.-
Krt, sellel vist küll jõudu pole.......survekat mul ka pole Unibrow

Suur kiire üle läinud, saime tuttavalt halumasina mis käib traktori taga, 3 päeva hirmu ja tehtud!

Kuid pakkumisi ikka ootaks.
Ega jah selline paras vanaemale kinkida, puude l6hkumiseks.Teeb sellised pakud katki mida ka väike laps t6sta j6uab Eusa_angel
Äkki saab ka köögikombainiga yhendada...Unibrow
Krt kes kyll sellise asja välja m6tles?(made in sweden)