Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Mercedes Benz 300 '92
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
tere, on keegi seda vaatamas käinud ? Või teab sellest masinast midagi ? http://auto.motors24.ee/vehicles/381823-...&sort=paid

soov osta 124 diisel, kuid kõik tunduvad üsna raiped(odavamad just).
Ega 1k eur eest polegi võimalik korralikku leida-ikka 2-3k vähemalt-mõned müüvad isegi 5-6k.

Polegi varem ühtegi müügisolevat W124 näinud millel kõik 9 nuppudekohta täidetud. Keegi targem võiks kommenteerida mis (auru)nupp see paremalt 4. on?
konkreetne auto jäi just hinna poolest silma. Kindlasti paremad/korralikumad kallimad jne. aga just odavamat tahaksgi, mitte küll sellist mis kohe koju viies ära laguneb.
Kui kunagi koolis käisin veel, siis see auto seisis ühe maja ees Sauel. See võis olla umbes 3-4 aastat tagasi. Ninja
Pärast seda koolilõppu ma enam sealt mööda ei käinud ja autot ei näinud kuni üks kord oli ta kadunud. Mulle meenub, et seisis seal pideva kooli-koju käimise ajal umbes 1-1,5 aastat. Kere oli suhteliselt mäda - augud sees jms. Nüüd tundub, et keegi on midagi alustanud ja vahepeal ära teinud. Juhiiste oli tol ajal üsna räbal (võib eeldada suuremat läbisõitu). Aga muidu hetkel tundub, et on elujõudu prouas küll. Hüva mootor ja üsnagi palju nuppe, mida tavaliselt ei kohta. Tähelepanu pööra nende plastikliistude alla!!!!!
Mine viska pilk peale,ega ennem teada ei saa ju.Oma silm on kuningas Wink

Need nuppud veel ei tähenda, et kõik need lisasid tõesti autol on, nägin autosi, kus need nuppud sinna lihtsalt pandi, nii, et kes teab mis seal on, peab kohale minema ja vaatama Eusa_drool
Muidu väljast mulle see auto ei meeldi üldse, piltidest näeb välja nagu vana ront Eusa_angel
eks tuleb ise kohal käia. aga tänud kõigile sellegi eest. Smile
Auto kuulub mulle! On igapäevaselt kasutuses olen teda tasapisi remontinud ning vajab veel kohendamist kuid sõidab edukalt ning midagi rooste tõttu küljest kukkumas ei ole! Lisa info Ps. või tel. Mis kuulutuses märgitud.