Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Politseile kummid alla!
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Eile pääsesin nippa-nappa tagant sisse sõitmisest. Oht ei tulnud arutult kihutava algaja poolt. Tagapamprini libises politseivärvides pisibuss... Järgmisel ristmikul olime nimetet autoga kõrvuti ja ma ei suutnud uskuda oma silmi- politseiautol oli rehvi asemel all ,noh, narmendava hakkav kalts! Hommikul lugesin ka lehest, et peale kindlustuse puuduvad politseiautodel nõrga rahastamise tõttu ka talverehvid!!! HALLOO!!!

Teen siin siis kodanikualgatusena ettepaneku: korraldaks enne 1. detsembrit korjanduse mille käigus koguks kasvõi paarile patrullautole vajamineva talverehvide "jooksu" raha. Kui peale meie klubi liituksid ka teiste markide kummardajad, ehk liikleksime turvalisemalt nii otseses kui kaudses mõttes.
Antud üleskutse on tehtud siiras soovis parandada liiklusjärelvalvet ja kaasliiklejate turvalisust.

Moded võiksid kleepida selle igaks juhuks ka teistesse foorumitesse, ehk leidub mõttekaaslasi.....

Parimatega
Tanel
Toetan haetegevust igati.. (:
Suht mõttetu üritus iseenesest.
no rehve võiks küll kinkida ju. rehviraha koguda on narr.

tulemus oleks pigem sümboolne. st paneks ehk kellegi mõtlema. muud eimidagi
huvitav kuhu need miljonid siis kaovad? rahvas toetab neid juba piisavalt minu arvates.
Andres Kirjutas:no rehve võiks küll kinkida ju. rehviraha koguda on narr.

tulemus oleks pigem sümboolne. st paneks ehk kellegi mõtlema. muud eimidagi

Seda viimast ma tegelikult mõtlesingi.
Kahjuks ongi nii, et enne kohalikke valimisi hakkab üks onu lubama pensionäridele viite sotti mis muidugi muudab ta popimaks kui michael jackson, kuid minu arvates on politsei patrullautost ühiskonnale tükk maad rohkem tolku kui  kuldhambaga memmest.:bash:
Kõik, mis puudutab riigiasutusi ja annetusi on ysna keeruline ja lihtsam üldse sellest loobuda
Indrek Kirjutas:Kõik, mis puudutab riigiasutusi ja annetusi on ysna keeruline ja lihtsam üldse sellest loobuda

Just, see ei ole lihtne. Nagu ikka tegi ka möödunud jõulude ajal meie firma oma VIP klientidele kingitusi. Seal klientide hulgas oli ka üks ministeerium. Suur oli meie üllatus, kui tollest ministeeriumist saadeti kingitus tagasi kirjaga, et vastavalt X seaduse Y punktile, ei saa nad kingitusi vastu võtta. Kingitus ise oli siuke sümboolne ja rahaliselt suhtelist madala väärtusega.

Ning kolmandaks, minagi toetan neid iga kuu paari tuhande krooniga Smile
h2x0r Kirjutas:Just, see ei ole lihtne. Nagu ikka tegi ka möödunud jõulude ajal meie firma oma VIP klientidele kingitusi. Seal klientide hulgas oli ka üks ministeerium. Suur oli meie üllatus, kui tollest ministeeriumist saadeti kingitus tagasi kirjaga, et vastavalt X seaduse Y punktile, ei saa nad kingitusi vastu võtta. Kingitus ise oli siuke sümboolne ja rahaliselt suhtelist madala väärtusega.
see oli viga, kingitus tuleb teha isikule kes teilt teenust ostab, siis on ka edaspidi teie klient olemas ja rahul! Wink
marek Kirjutas:huvitav kuhu need miljonid siis kaovad? rahvas toetab neid juba piisavalt minu arvates.


Nõukogude multifilmiklassikasse kuulub linateos «Kolmanda planeedi saladus». Seal ütles professor Verhovtsev kuldsed sõnad: «Mina ei tea midagi, mina ei lenda ammugi».Confusedhocked:

Kui see multikas peaks veel Eestis dubleerimisele tulema, siis sobiks neid sõnu kõige paremini lausuma suvaline poliitik.:bigsmile:

ok, ühiskondlik arvamus loeb, teema võib lukustada.