Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: MÜÜDUD: C140, CL420, 97a - Teema ei vasta reeglitele!
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Müüa 1997 aasta CL420, hõbedane, kupee
Mootor 4.2L V8 bensiin, 205kw, automaat.
Odomeeter näitab 130000km

Kliimaseade, 18" valuveljed, elektriline katuseluuk, abs pidurid, roolivõim, külglibisemisseade, veojõukontroll.
Salong: nahksisu, puitdekoor, isetumenev peegel, elektriliselt (mäluga) reguleeritav rool, elektrilised (mäluga) reguleeritavad 2 X soojendusega istmed, juhiiste kõrguse reguleerimine, käetugi (ees ja taga), toonitud klaasid
Mugavusvarustus: kesklukk, 4 X el. aknad, elektripeeglid, stereo, cd mängija, kiirusehoidik, parkimisseade (ees ja taga), vihmasensor, kokkuklapitavad välispeeglid
Turvavarustus: 2 X turvapadjad, signalisatsioon, immobilaiser
Tuled: ksenoontuled, udutuled, esituledepesurid, tulede kõrguse regulaator
Talvevarustus: talvekummid, peeglisoojendused

Talverehvid 16" plekkvelgedel, suverehvid 18" AMG valuvelgedel.

Eks huvilised saavad ise tulla ja auto üle vaadata. Asub see auto nii kuidas vaja, Tallinn/Saue/Keila.

[Pilt: Mercedes+Benz+CL+420+97.jpg]
http://auto.motors24.ee/gfx/vehicles/tes...9_full.jpg
[Pilt: 634943149046611449_full.jpg]
[Pilt: 634943149049531616_full.jpg]


Foorumis käin harva, kui on mingeid küsimusi siis 58554467.
See auto ka ikka käib kogu aeg käest kätte- minu mälu järgi on myygikuulutustes olnud sellel erinevatel aegadel märked: mootor tehtud, käigukast tehtud- ja kas mingi hetk ei olnud isegi gaasiseade peal?
Tegelikult huvitaks kyll, mis seisukorras se auto on - vähemalt kuulutuste järgi on iga omanik on natuke panustanud
Kui keegi vaatamas käib vöiks kommentaarid siia yles riputada...
Tere.

Gaasiseade on autol endiselt peal ja töötab, kuid mitte korralikult. Sõites on korras kuid kohapeal seistes tühikäigul puterdab. Millaski sai seda ka näidatud gaasiseadmetega tegelelevale inimesele ja kommentaar oli et seadistamise probleem, see on võetud teise autopealt kuid vaevalt selle autojärgi seadistatud, halba ei teeks ka filtrite vahetus.

Kast toimetab normaalselt, mootor on suht korralik, õli ei võta, ei suitse. Peale pikemat seismist hakkasid mingiaeg 1-2 tõukurit häält tegema.
Kere tahab siit-sealt tegemist ning värvimist.

Mingi probleem on ka abs-i, veojõu kontrolli ning srs tulega. Kui on soojad ja kuivad ilmad ei ole mingeid probleemi, aga kui väljas niiske siis viskab tuled põlema, vahest kustuvad kui süüde sisse-välja keerata kuid reeglina mitte.

Sai see ligi võetud kuna oli plaan korralikult korda teha kõik ja hoida seda kui suveautot, kahjuks tulevased suured muutused eraelus lõpetavad hetkel igasugused plaanid hobiauto pidamiseks, sellest ka see auto müügis.
Palju selle gaasiseadmega see kütusekulu tuleb ka ?
Tere

pakuks Audi A6 C5, 2.4 ja automaat, 2005.a toodud saksast ja hooldusajalugu olemas, küsiks siis muidugi ,et kuna minu auto sinuomaga hinnaklassis ei konkureeru siis ehk võimalik kaubale saada tulen oma velgedega? ning gaasiseadme võtame maha? ning kui on veel midagi väärtusliku maha võtta? kui oled huvitatud siis võiks täpsemalt rääkida 56399333 pakun ainult kuna motorsis oli sul kirjas ,et vajad 4 ukselist autot Eusa_angel
(17-02-2013, 06:34 PM)Marcelius19 Kirjutas: [ -> ]Tere

pakuks Audi A6 C5, 2.4 ja automaat, 2005.a toodud saksast ja hooldusajalugu olemas, küsiks siis muidugi ,et kuna minu auto sinuomaga hinnaklassis ei konkureeru siis ehk võimalik kaubale saada tulen oma velgedega? ning gaasiseadme võtame maha? ning kui on veel midagi väärtusliku maha võtta? kui oled huvitatud siis võiks täpsemalt rääkida 56399333 pakun ainult kuna motorsis oli sul kirjas ,et vajad 4 ukselist autot Eusa_angel

Miks Sa helistada ei v6iks?Kirjas on et foorumis käib harva. Oleks siis pildid olnud. Seni kuni oma romaani kirjutad auto vast ammu myydud Eusa_angel
seda nüüd küll, raske natuke telefoni teel rääkida ning ei pannud tähele ,et tal kirjas siin foorumis käin harva, auto võib vabalt müüdud olla kuna hind on liiga hea. Pildid:http://www.upload.ee/gallery/10334/Audi_A6_C5.html, nagu näha siis siin isegi inimesed kellel see raha olemas kirjutavad romaane, samuti oleks ma rahaga vehkimas poleks siin midagi rääkida ega kirjutada selle ka alandlikult teen oma pakkumise siin foorumis.
Seda palju gaasiga sõites gaasikulu on ei oska kahjuks öelda kuna olen sellega sõitnud väga vähe. Kui auto sain siis oli miskit seal paagis sees, see sai ära sõidetud ning rohkem tankinud ei ole, just põhjusel et see süsteem ei toimi korralikult, mnt-l sõites pole vahet, aga linnavahel on väga ebamugav.

Kui kellegil mingit huvi on, siis tundub et tasub helistada, sest minulegi üllatuseks on huvi autovastu väga suur, enamus küll soovivad vahetada, eelistatud oleks siiski müümine.
Aga järelmaksuga? 2200€ + 400?+ 400?, enda autole selle rahaeest oleks ostja olemas aga kohe sellist vajaminevat summat võtta poleks kuna oleme noored, ehk pakub huvi.Eusa_angel
Auto24 link ka

Ega 3k suht korraliku FACELIFT C140 eest on päris soodne olgugi et "väikseima" mootoriga. Sellise hinnaga on ikka täisronte üritatud müüa.
Auto müüdud!