Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w210 keskluku pult.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Esimese asjana tahaks päris kindlaks teha, kas üldse kõigil w210 on kesklukk puldist? Olen nüüd tutvunud päris mitme w210 ja minu omal puuduvad silmad ukselingi külles ja pagasniku juures. Peegli külles on ainult roheline ja punane tuluke ja lähemalt uurides ei paista ka seal silma kuskil.

Äkki sel autol , kuna ta on suht alguse otsa 12/96 masin siis puudub too keskluku juhtimine puldist?

Lüliti keskonsoolist sulgeb lukud, aga juhiukse avades tulevad jälle lahti. Aga juhiukselukust kinni keerates sulgub ainult juhiuks. Kas ta peaks võtmest panema ka teised uksed kinni?

Praegune kõige lihtsam lahendus on et tagauksest lähen sisse ja vajutan keskonssolist uksed lukku ja siis löön tagumise ka kinni. Big Grin
Kesklukk peaks olema kõigil puldist. Kui tulukesed on siis on ka kesklukk kindlasti, need ei ole seal niisama.

97 uuendusega tulid vastuvõtjad peale salongipeegli ka juhiukse lingile ja tagaluugile.

Sinu masin on tegelikult 1996.09.05

Mina ei tea ühtegi MB-d millel oleks keskluku puhul, ukse lukusilindri küljes lüliti, mis juhiks kesklukku. Järelikult ei pea võtmest teisi uksi sulgema.

Veel lihtsam lahendus oleks see kui nt. teibid kinni juhiukse lüliti, siis auto ei näe, et juhiuks on lahti ja sellisel juhul peaks sulguma kõik uksed salongi nupust
Jah, mul alguses oli sealt vastaspoole plastik puudu ja siis ei töötanud kesklukk üldse. Siis toppisin sina tic-taci karbi vahele ja siis sai lülitist kinni panna. Nüüd aga sain lammutusest selle puuduva plasti ja ikka tore on ju kui ukse avades tuled süttivad.


Kas kellegil on kogemust kuidas seda võtit lahti võtta? Mulle tundub , et pult iseensest v6ib töökorras olla, aga nupp on kinni kiilunud vist.
MInul endal on sama porbleem aind aasta uuem variant,puldist lukustus ei toimi,okab öelda keegi kust otsast alustada.
Oleksin nõus täitsa kuulama rohkemat sellest kuhu pöördub pult ja mis toimingud edasi saama hakkavad, kuna endal peale möödunud aasta augusti avariid ei toimi puldist kinni-lahti tegemine. ei võta ei suunakaid särama ei mingit märki sellest et üldse miskit aru saaks, samas ka puldi patareid vahetatud. püüdsin otsida, ilmselt vähe aga ei leia ka mis võiks olla juhi poolses ninanurgas sellist, mis võis viga saada.