Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W211, SRS tuli jäi korraks põlema??
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
SRS tuli jäi korraks põlema ja viskas displeile ka mingi kirja.Kahjuks ei jõudnud lugeda.Siit küsimus,et mis see SRS on ja mida teeb???
(01-02-2013, 03:45 PM)tyyp1234 Kirjutas: [ -> ]SRS tuli jäi korraks põlema ja viskas displeile ka mingi kirja.Kahjuks ei jõudnud lugeda.Siit küsimus,et mis see SRS on ja mida teeb???
SRS on turvapadi v2hemalt peaks olema.
Aga ei oska oelda nii teeb ehk m6ni andur.
(01-02-2013, 03:45 PM)tyyp1234 Kirjutas: [ -> ]...
Siit küsimus,et mis see SRS on ja mida teeb???

Supplemental Restraint System. Otsing, soovitavalt Google oma, peaks andma ammendava vastuse.

Taas kord.Eusa_doh
(01-02-2013, 03:45 PM)tyyp1234 Kirjutas: [ -> ]SRS tuli jäi korraks põlema ja viskas displeile ka mingi kirja.Kahjuks ei jõudnud lugeda.Siit küsimus,et mis see SRS on ja mida teeb???


pakuks et mingi istmepadja või ismesse minevate juhtmetega seotud rike ehk.Ninja
Enda sõidukil läks samuti see tuli põlema, kuid ära ei kustunud enam. Väga huvitav, et see tuli uuesti ära kustus, sest väidetavalt pidi w211-el korra viga andes see põlema jäämagi ning kustutada ainult vastava seadmega. Nii huvitav, kui see ka poleks, sain kahest erinevast diagnostikast 2 erinevat vastust. Esimeses üteldi, et vigane kõrvalistuja istme andur. Viga kustutati, tuli kustus ning tunni pärats põles uuesti. Teises kohas üteldi, et viga annab rooli sees olev bag-i lint. Kokkusattumus?! Smile
Te,
Kasutaks teemat ära.
Mul sama teema, et srs tuli hakkas põlema ja põleb jäädavalt ja usun, et kui laseksin kustutada hakkab kohe uuesti põlema, sest pidevalt hakkab sõidu ajal üksi sõites kõrvalistuja turvavöötuli vilkuma ja pinisema nagu istusks keegi kõrval. Tihti juhtub seda just siis, kui kaasreisija väljub ja hakkan autot välja suretamata edasi sõitma. Vahel aga ka lihtsalt sõidu ajal ja sõitu alustades.
Arvatavasti vigane andur, oskab keegi soovitada kust kohast soodsalt uut soetada ja kas ise vahetamine väga keeruline ?
Ette tänades,
Karel