Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W201 Tagasilla remont
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tevitus.

Sai käidud ülevaatusel ning selgus, et taga sillas üks kont läbi. No mis seal ikka, sai uus ligi võetud ja tahaks vahetada ise, sest käed pe*sest välja ei kasva ning tore oleks oma autot tunda.

Siit aga küsimus: kas pildil punasega märgitud "pulga" vahetamiseks on mingeid erivõtteid ning nippe kuidas ligi pääseda või piisab auto alla minemisest ja 2 polti lahti ja uus "pulk" vahele ning võin rõõmsalt edasi kimada?
[Pilt: MB190_01_1500_zps728bccd3.jpg]

Võite kirjutada ka infot mis seostub teiste seal olevate pulkade vahetusega, sest tõenöoliselt hakkavad need kõik varsti otsa saama ja needki sooviks oma "pisikeste" kätega ära vahetada Eusa_dance
"Pisikesed" käed ei ole kindlasti abiks Smile Selle ülemise õõtsa välimine polt lahti saada on käkitegu, probleem on just tagumisega - ruumi vähe ja kui ma ei eksi siis seal oli 12 hambaline sisekant polt ka. Kui on reguleeritavate poltidega siis soovitan uue(d) poldid ka kohe osta, kui mina endal neid suvel vahetasin siis keerasin need lihtsalt puruks ( puksi sisse kinni ussitanud ). Edu Sulle!