Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Otsin! W140, nr. märgiga 420 AZO
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere,

et tuli siis mu MB igatsus peale pika aja peale ja tahaks teada, mis sellest autost saanud on? Minu müügi teema sellest autost: http://foorum.clubmb.ee/showthread.php?tid=22725&page=2 Numbri märk on 420 AZO. Kui keegi teab kus ta liigub v6i kelle käes ta on vms, siis võib tead anda, ehk saab veel kaubalegi.

Parimatega, Ardo.
Oli see minu oma siis kui selle väärtus veel 100kilo vana raha oli. Minust jäi ta v6ru autoaeda. Seal teda aastate jooksul mitu korda müüdi.
Ardo kui süda ihkab w140 kere, siis vaata neid 96-98 vahemikus.
See 420azo juba loetud raamat, võta uus ja huvitavam.

See minu arvamus.
Alles mõne päeva eest tegi keegi teema ja uuris , et see foorumist läbi käinud ja pidevalt edasi müüdud, et kas mõtet osta ja mis vigu jne.
Niiet lühidalt eestimaa peal müügis jällegi. Ei leia pikaajalist peremeest
(07-01-2013, 09:38 PM)evilman Kirjutas: [ -> ]Oli see minu oma siis kui selle väärtus veel 100kilo vana raha oli. Minust jäi ta v6ru autoaeda. Seal teda aastate jooksul mitu korda müüdi.
Ardo kui süda ihkab w140 kere, siis vaata neid 96-98 vahemikus.
See 420azo juba loetud raamat, võta uus ja huvitavam.

See minu arvamus.

Jah, mul isegi pildid ja kuulutuse link alles, kus ta võruauto aias müügis oli 120 000 eesti krooniga. Ma sain auto tuttavalt, kes sai selle oma korda Põltsamaalt, et ühesõnaga, see auto päris palju Eestis ringi rännanud. Aga minu käes olles, sai see surnud hobune suht koht korda tehtud, nii et ühtki sõitvat segavat faktorit pold ja k6ik lisad mis küljes töötasid, kui ma auto sain, et töötanud sellel autol mitte ükski asi nii nagu peaks töötama. Ja minust jäi see auto jälle Viljandisse.

Sai korra omatud W140 kerel S classi Mersut ja nüüd tahaks omale sellist uuesti ja seekord jäädavalt elulõpuni. Lihtsalt väga soliidne ja mugav auto minu arvates!! Smile Tahaks sellist n.ö pühapäevaks omale, igapäevaselt liiklen e60 diisel bmwega. Aga huvi oleks just korraliku isendi järgi, ja sellepärast ka seda AZO 420 nr. märgiga taga otsingi, et tean mis k6ik sellel autol oli minu käes oldud ajal korda tehtud jne jne. Aga muidugi, meelt mööda oleks rohkem 96-98a. isendi vastu aga eestis on see suht välistatud, et saad sellise korraliku isendi neil aastateil. Oleks endal hea külm vana paadikuur selle auto jaoks olemas, kus teda hoida soola ja muu jama eest. Kunagi ehk saab unistus teoks ja saab ise toodud Saksast korralik w140, et elame ja näeme. Smile
(07-01-2013, 11:06 PM)Kaltsyum Kirjutas: [ -> ]Alles mõne päeva eest tegi keegi teema ja uuris , et see foorumist läbi käinud ja pidevalt edasi müüdud, et kas mõtet osta ja mis vigu jne.
Niiet lühidalt eestimaa peal müügis jällegi. Ei leia pikaajalist peremeest

Kus foorumis sa seda teemat nägid?
Tahaks ka teada, kus foorumis sa seda teemat nägid?
Sellele samale inimesele müüsingi ma selle auto kes seal lingil seda müüb!!
Viimaste värskete andmete järgi liigub see auto Tartu vahel, nii, et tartlased hoidke silmad lahti.
(04-09-2013, 09:44 PM)kodutu Kirjutas: [ -> ]Auto taas müügis. http://www.soov.ee/tartumaa/Mercedes_w14...8.htm?ca=1&w=3


Huvitav jah, saatsin ka müüale kirja, et mis autoga vahepeal tehtud on ja kust kellelt tema selle sai jne.

Autol on kilometraazi mõnuga tagasi keritud igal juhul ja kvaliteetne Beckeri makk on vahetatud mingi suvalise vastu.

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=838014&rhash=e4d6
Jah , Sai see auto lõpuks minuni , Saadud on see Tartust ühe noore venelase käest , kes oli seda väidetavalt omanud aasta aega . Lugedes selle auto kohta veidi , on näha , et on tegemist olnud korraliku autoga . Välimuselt on ta jäänud siiani täitsa-enamvähem korralikuks , välja arvata venekeelne kiri tagaaknal "head tüdrukud lähevad taevasse , halvad istuvad siia toonitud mercedesesse" , selle kohta ma ei ütleks midagi . Auto on elektrivigadega , Konditsioneeri nupud ei tööta , eraldi on toodud nupp telefoni hoidja külge. Elektriakna nupud on segamini , üks nupp vajus üldse sisse vajutamisel , õnneks elektriaknad töötavad , juhipoolne iste väga ei liigu , laetuledest töötab ainult paar tükki . Pandud peale mingi immosüsteem , Kõrvalistuja peatugi vajab el. liigutades kaasaaitamist . Pisivead küll aga näha on , et aasta aega viimase omaniku käes on jätnud autole märgi , Rääkimatta sinisest-rohelistest valgustest ustes. Õnneks on kere veel heas korras samuti sisu , kui veidi korrastada. Nüüd peabki mõtlema , kas hakata autot taaselustama või minna kergemat teed ja vahetada millegi muu vastu / maha müüa. Muideks , mulle müüdi samuti s420 pähe , siin alles sain teada , et tegemist on s500 Smile