Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W211 kütuse lõhn.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere probleem siis selles ,et pärast sõidust tulles avastasin autol paremalt poolt tagumise ratta juurest haiseb bensiini järele. On kellegil kogemusi.Nii palju sai ise uuritud, et võib olla bensiini tagasilaske klapi juures olev mingisugune aktiivfilter (parandage kui eksin). Kurjad keeled räägivad,et võib olla bensupumba korpuses istme all , pragu ja sealt see hais..( päevavalges kontrollin selle ära). Autost pinnasele bensu jälge ei jää, et ei tilgu.

Autoks MB 211 E240 2003a.

Lugupidamisega.
(03-01-2013, 11:30 PM)junkru Kirjutas: [ -> ]Tere probleem siis selles ,et pärast sõidust tulles avastasin autol paremalt poolt tagumise ratta juurest haiseb bensiini järele. On kellegil kogemusi.Nii palju sai ise uuritud, et võib olla bensiini tagasilaske klapi juures olev mingisugune aktiivfilter (parandage kui eksin). Kurjad keeled räägivad,et võib olla bensupumba korpuses istme all , pragu ja sealt see hais..( päevavalges kontrollin selle ära). Autost pinnasele bensu jälge ei jää, et ei tilgu.

Autoks MB 211 E240 2003a.

Lugupidamisega.

Nii täna keerasin kaaned tagumise istme alt lahti ja mõlemad pooled on kuivad. Et sealt kütust ei leki. Arvan ise ka, et see benapaagi tuulutuse vahel olev filter mis asub parema tagumise logari taga on umbes või midagi sellist. On kellegil kogemusi,,,