Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Klaasilõikus
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Ehk keegi oksab sooovitada/teab kes tegeleb vähe selliste erilistemate töödega ka? Endal oli üks kontakt olemas aga olen selle kaotanud ja google'st ka enam kuidagi ei leia.
Nimelt oleks auto esitule klaasi vaja lõigata, eriti hea oleks kui saaks augu aga kehvemal juhul lihtsalt poolitada.

Terv
Pelle
Mix sa seda klaasi ära lõhkuda tahad? Kas arvad, et originaalõhuvõtust radika kõrval jääb vähex? Ma ei usu, et sa sellega eriti midagi võidad, kuna arvestades, et õhk niikuinii parema meelega üritab radika kõrvalt minna, mitte läbi selle, siis õhuvõtt radika kõrvalt on praktiliselt ideaalne.
Õhuvõtt läheb nagunii teisele poole ja peab korraliku airboxi tegema, tulest saaks ilusti suunata. Hetkel vaimusilmas see tundub lihtsalt äge. Nod
Ja kui ei õnnestu või mingi hetk ei tundu enam see idee äge siis vast neljale ikka leiab uue tule. Icon_smile
Kas teed rinka või tänavaautot? Sest tänavaauto puhul hakkab selline õhuvõtt politseile väga kergelt silma ja ei pruugi neile meeldida. Sisselaset vist võib ümber ehitada teatud maani, aga ma ei tea kas tuld tohib selle tarvis katki lõigata. Pead selle ennem välja uurima.

Ja klaasi lõikamise asemel on vb lihtsam ebayst kasutatud usa tuled osta, millel eraldi klaasid ja lõikama ei pea.
E tähised jäevad alles. Eusa_angel
USA tuli oli mõttes, oleks seal udukas nö seespool ja sõidutuled õiges tasapinnas siis saaks kasutada aga on täpselt vastupidi.
Veiko Ivask 58226150, vanasti tegeles klaasidega, arvatavsti tegeleb ka nüüd.