Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Kütuseäri Rõuges
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Leidsin ühe huvitava artikli http://vorumaateataja.ee/index.php/ee/60...autokutust
ehk kuidas väidetavalt teha äri kliendikaardilt saadavate allahindluste arvel.Selle Kuuno Kanni kohta on Googles palju vastandlikku juttu,mees paistab olevat aktiivne nii positiivses kui negatiivses mõttes,samas firma on registreeritud 2009a. nii et mingi tegevus peaks toimuma.Millised on arvamused ja ehk oskab keegi kohalikkudest ka kommenteerida.
niipalju kui mina temast tean teeb ta nii, et paneb oma kaardi tanklas automaati ja tangid autole niipalju kui tahad, siis arvutab Kuuno hinna ja maksmine käib talle sulas.
Ehk kui ta tangib auto ära ja ma tsekki ei nõua,siis saab ta seda raamatupidamises oma firma kuluna näidata ja saab ka käibeka tagasi.

Maksuamet ka loll pole. Sa võid tšeki nõuda, saad ka, tema saab nagunii kuu lõpus koondarve.
Aga kui sul pole autoparki kuhu suur kogus kütust kulub läheb asi keeruliseks.
Firmal kus ma praegu töötan tuli maksuametile näidata diisel auto rendilepingut, muidu küsisid, et kuhu te kulutate igakuu mitusad liitrit diisel kütet kui teil pole arvel ühtegi diisel sõidukit.

Lugege seda artiklit. Maksuamet lubas tal oma tegevust ilma probleemideta jätkata, kuid käivet ta tagasi sealt ei saa. Saab lihtsalt kütusemüüjalt soodustust, sest ta tangitud kogused on nii suured.
Huvitav on see,et vedelkütusega seotud toimingud ei ole litsenseeritud tegevuste nimekirjas,mina vähemalt ei leidnud,küll aga peab olema registreering Majandustegevuse Registris1. Vedelkütuse seadus
• kütuse importimine
• kütuse eksportimine
• kütuse müük
• kütuse hoiuteenuse osutamine

Sellele vennale aga tuli kiri,et registreeringut ei ole vaja.Samas kas need allahindlused on nii suured et saab müüa 10-20 senti odavamalt ja veel kasumit teenida.

See on üks variant, kuidas raha ettevõtte arvelt kätte saada.
Kas just mõistlik, aga üsna lihtne. Ei tekki nö sularaha kassat ega midagi.

Igaühe oma asi, kas ostab huiaritelt või mitte.