Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W220 320CDI kolm muret!
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere, kas Te oskaksite mind aidata järgmistes kysimustes minu auto suhtes, tegemist siis S-klassiga W220, 320CDI 2003.a:
1) Milline peab olema normaalne mootori temperatuur s6idu ajal, 90 ´C? Mul on hetkel a-la 40 ainult ja paistab, et peab termostaati vahetama. Kas antud mudelis on ainult yks termostaat? Hinnad?
2) Vahetasin ise mooduli juhiukses, asendasin vana rommulast ostetud 2001.a mudeli omaga, kqik töötab, välja arvatud juhi istme soojendus, juhi peegli soojendus ning kokku saab klappida peeglieid ainult nupust, kuid mitte automaatselt auto suretamisel, kuigi menyys on funktsioon sisestatud. Samad probleemid olid ka originaalmooduliga, ennem kui se ära suri. Diagnostikal näitab arvuti, et probleem v6ib olla seotud peeglitega, sealt kogu jama, on se v6imalik?
3) Istmete vaheloleval paneelil, kus vahetad käike, on webasto nupp, mille tuleke on alati sees (ka on märge OFF sellel nupul, millest vqib järeldada, et see on väljalylitatud), vajutades ei muutu midagi. Kuidas sellest aru saada? Tuksis? Auto ostetud uuena Eestis, hoitud on väga hästi. Vahetati tagaistmete all olevat moodulit, ja qhkvedrustust, kontrollisin ka kqiki kaitsmeid. Kas kellegil on ideid, mis vqiks aidata.
Webasto peaks sisse lülituma automaatselt, vastavalt sellele kui külm väljas on.
Kui lülitist on pandud "OFF" siis sisse ei lülitu.
Vajutades nuppu ei muutu midagi Sad Tuluke ei kustu, et oleks maas...
termostaate üks ja hind oli küll köömes võrreldes muude vidinate hindadega.enda 2002a 320 cdi-l peal mootori lisasoendus,mis mootori käivitudes aitab kiiremini saavutada töötemperatuuri(mingi vidin tiksub kuskil auto all) kui õues miinuskraadid.ja seda saab nupulevajutusega välja lülitada.kui se aga ise välja lülitub enne kui mootor on saavutanud töötemperatuuri siis on kuskil mingi kala sees