Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: TEEMA LUKKU! MB E230 TE w124 ´86
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
PALUN TEEMA LUKKU PANNA! Aitäh!
Tere foorumlased,
tegu siis proovimüügiga - võib teha pakkumisi ( auto pole müügis, ühtegi kuulutust pole veel üleval netis ega midagi ). Vanaraua hinna pakkujatel ma palun kohe nupule Back vajutada kuna see teema pole Teile. Masin ise ja masina kere on väga korralik, niiet kiirmüügihinnaga lootust seda masinat saada pole. W124 fännid ja mehed kes asjadest teavad hindavad kindlasti sellist masinad vääriliselt.
Vähe infot masina kohta:
Mark: Mercedes Benz
Mudel: E230 Te
Väljalaskeaasta: 1986 - Esmane reg. Eestis 2004.
Kütus: Bensiin.
Mootor: 2.3 97kw
Keretüüp: Universaal
Kehtiv ülevaatus ja kindlustus - Puhtalt ülevaatuselt läbi saanud.
Tegemist siis ilma roosteta 86nda aasta vanakooli mersuga, põhi täiesti korras, karbid samuti väga korralikud, tüüpveaks olevad poritiivad ei ussita ja on täiesti viisakad - ei kobruta ega midagi. Summuti ei lörise, masin väga vaikne, käivitub ilusti, mootor käib samuti kenasti.
Mootoril on jõudu ja väänet, igati mugav ja väga ruumikas masin.
Masin oli ennem 39.ndal aastal sündinud vanema mehe käes, kes on seda alati õigeaegselt hooldanud ja hoidnud. Minu käes isiklikult alles teist päeva - ei müü veel, lihtsalt uurin kui palju inimesed on nõus maksma sellise korraliku masina eest. Kuid hea pakkumise korral on mõeldav.
Targemad mehed räägivad, et w124 keredest on 2.3 97kw kõige töökindlam mootor ja teine pluss et 86 ja ennem seda toodeti w124 keresid suurema raua/pleki sisaldusega kui peale seda.
Mersul üldiselt suur vanus ei mängi väga rolli, kuna isiklikult tean sõbral 98a Mercedes-Benz, mis on reaalselt roostehunnik.
NB: Huvi puuduseta ning niisama targutajatel palun mitte seda teemat kommenteerida.
http://www.upload.ee/image/2861652/IMG785.jpg
Kütusekulu peaks olema tsirka 8 kanti maanteel - sõitsin 120km 10l kütusega ilusti ära, igaks juhuks ei hakanud paaki täitsa tühjaks laskma, et näha kui kaugele ära venitab.
Kindlasti leidub ka vigu auto juures kuna auto pole ju uus, aga siiski siin auto juures väga nuriseda pole, kuna auto üsna hästi säilinud ja hooldatud..
KÜSI LISAINFOT ja pilte, panen esialgu ühe pildi - saab ka juurde, oleneb huvilistest.
Võib teha pakkumisi PS, email või tel. teel 56932565.