Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w124 probleem roolivõimuga
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
w124 300TE 4matic roolivõim ei tööta. Tegu siis tandempumbaga. Algul lekkis hüdraulika õli pumbast ja sai ostetud paranduskomplekt. Võtsin pumba maha vahetasin kõik tihendid ära ja panin peale tagasi. Hüdraulika töötab nii 4matic kui ka nivoo ja õli ka ei leki aga lakkas töötamast roolivõim. Algul mõtlesin et roolivõimu süsttemis õhk sees ja ei tööta. Sai proovitud õhutada igasuguste õpetuste järgi aga tulutult. Tegin pumpa tuleva tagasivoolu lahti ja sealt õli tuleb kui rooli keerata, seega tundub nagu pump töötab. Mõtlesin et võibolla ikkagi nõrk surve ja võtsin pumba uuesti maha ja vaatasin sisse, et kas sai kõik õigesti kokku. Midagi valesti ei tundunud olema kokku tagasi. Siinmaal sai mu enda mõistus otsa, võibolla keegi oskab midagi head kosta.
(22-11-2012, 07:04 PM)Kristjan555 Kirjutas: [ -> ]... Võtsin pumba maha vahetasin kõik tihendid ära ja panin peale tagasi. Hüdraulika töötab nii 4matic kui ka nivoo ja õli ka ei leki aga lakkas töötamast roolivõim.

Sry, aga siin muud viga ei näe, kui enda oma...
Ja mida sa seal valesti kokku panid, on suht keeruline ennustada...

Võibolla hakkaks arutama teemat siit, et kuidas oleks kõige õigem rooli võimu õhutada? Ise ei ole kokku puutunud roolivõimuga mis asub roolikarbis. Võibolla on siin mõned nipid mida ma kuulnud ei ole.
(22-11-2012, 08:26 PM)Kristjan555 Kirjutas: [ -> ]Võibolla hakkaks arutama teemat siit, et kuidas oleks kõige õigem rooli võimu õhutada?
...

Töötamisel ronib õhk ise välja - krutid rooli paar korda otsast otsani ja väljas ongi.

Kas kumbagi sektsiooni tuleb oma imivoolik? Siis vaata, kas pump ikka õli saab piisavalt.