Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w220 webasto eelsoojendiks
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
hei,
soojendi on aga kella pole, kas kella paigaldamine keeruline ja kuhu või kelle poole soovitav pöörduda sellega

või soodsam/lihtsam paigaldada el. eelsoojendi

tänud
Kell on neil armatuuri plokis. Lisasoojendus ahju ei ole võimalik programeerida eelsoojendus ahjuks. Erinevad ahjud tarkvara poolest. Kui ka armatuuriplokki kella funktsioon sisse kodeerida,siis lisasoojendus ahi ikkagi ei ärka kella peale ülesse. Ahi on neil CAN võrgu ahi ja lisa kella paigaldus võimatu.

selge, tänud
(26-10-2012, 07:17 PM)wdb240 Kirjutas: [ -> ]Kell on neil armatuuri plokis. Lisasoojendus ahju ei ole võimalik programeerida eelsoojendus ahjuks. Erinevad ahjud tarkvara poolest. Kui ka armatuuriplokki kella funktsioon sisse kodeerida,siis lisasoojendus ahi ikkagi ei ärka kella peale ülesse. Ahi on neil CAN võrgu ahi ja lisa kella paigaldus võimatu.
Ei taha just vaielda, aga kas webasto ei saa käsku, et hakka nüüd tööle?
Kui lisada veepump ja anda käsk, peaks ju tööle saama?
Pildil siis kas nr 5 saab miinuse või nr 1 saab plussi.

Kindlasti on olemas mingi võimalus.

210 sai, eelkõneleja abiga. Kui 220 käsk tuleb cani kaudu siis nii lihtsalt enam ei saa.
Tegelikkuses on nii, et kõik on võimalik - iseasi kas see ka rahaliselt mõttekas enam on.

Soovitaksin pöörduda kasvõi lihtsalt niisama info saamiseks soeauto.ee(vms) meeskonna poole. Nemad on paljud sellised asjad mida kõik muud kohad väidavad võimatu olevat tööle saanud. Kas nad ka sind aitavad - ei oska öelda, aga küsida soovitaks ikka. Ja anna ka siia teada...
Paraku ei tohiks soeauto mehed sellese ahju sissegi saada ,sest ahju suhtlus kanal toetab ainult W220 omast kere CAN protokolli. Seda ahju ei saa WEBASTO testriga diagnoosidagi. Ainult läbi auto syyte luku on temaga võimalik suhelda.
On variant: panna kere can-i ja ahju vahele CAn filter plokk ja siis ahjule simuleerida temale meeleäpraseid signaale mille peale ta tööle hakkab.
Kardan, et sellist plokki ei ole tehtud.