Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w210 220 cdi 2001a RADIAATORI VENTILAATOR TÖÖTAB TÄIEL VÕIMSUSEL
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tervist

Lugu siis selline et kunagi suvel kui kuum oli lakkas vent töötamast ja mootor läks jube kuumaks koguaeg...kuna aega polnud uurida mis ja miks siis panin ventika otse...tulemus oli see et kaablid olid vähe nõrgad ja põlesid maha ja samma auku läks ventika mootor...siis ostsin samasuguse pealt teise ventika ja lasin ära vahetada...peale seda hakkas tööle aga ainult et täiel võimsusel ja seda koguaeg...armatuuris ütleb et Engine Fan Visit Workshop...on kellegil millegi taolisega kokkupuudet olnud??? Või oskab keegi öelda on seal kuskil mingi andur mis ja kuidas seda kiirust reguleerib...tavaliselt peaks neil kolm kiirusastet olema ja minumeelest minu omal käib ta selle viimase peal...

Ette tänades

Roland
Vasaku esitule all on moodul, mis juhib ventilaatorit, eks sellega on midagi valesti, nendega on probleeme olnud. Jahutusvedeliku temp andur asub termostaadi küljes.
Kui salongis tempi näitab, siis tempi anduri viga vast ei ole. Küll võib jah viga olla ventika kontroll moodulis. Asub vasaku ratta koopas logari taga esitule all. Need ajud väga erineva koodidega, nii, et pead vähe eeltööd netis tegema kui ise vahetama hakkad. Kevadel puutusin kokku selle probleemiga ja nüüd üks uus aju sahtlis seismas.