Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: E124 300td aut. 4matic jukerdab
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
kas siin on kedagi või keegi teab kedagi kes oskaks aidata 4maticu probleemiga?kohalt võttes ja pöörates tagurattaid hakkab nagu pooma või midagi ja süttib ! märgiga tuli armatuuris,rattad otse kõik ok.
ABS toimib?

Kas mõlemad tagarattad veavad?
(11-10-2012, 09:55 AM)v6sa Kirjutas: [ -> ]ABS toimib?

Kas mõlemad tagarattad veavad?
ABS ok ,pöörates sain vaid juhipoolsest rattast aru kruusa peal,et nagu lohistaks kaasa ja tunne on selline nagu oleks trossiga posti küljes,rattad otseks ja asi lippab tipptopp
Asd pidevalt taga, voibolla sellest probleem
Kas pööratud ratastega veereb vabalt (siledal platsil peab üksi jõudma veeretada)?

Satelliitide võll katki/lahti. Kui oleks difriblokk peal, peaks sisemine ratas kaapima (või välimine lohisema). Mõlemal juhul peaks kruusal jäeljest näha olema.
(11-10-2012, 10:24 AM)v6sa Kirjutas: [ -> ]Kas pööratud ratastega veereb vabalt (siledal platsil peab üksi jõudma veeretada)?

Satelliitide võll katki/lahti. Kui oleks difriblokk peal, peaks sisemine ratas kaapima (või välimine lohisema). Mõlemal juhul peaks kruusal jäeljest näha olema.
lähen katsetama,siis panen uue posti
4 matic muiduri rakendub alati kohalt minnes vaikimisi, kuid kui märgutuli(kolmnurk) syttib, siis ilmselt ei ole rooli nurk ja rattakiirused õiged ja nähakse suuremat läbilibisemist kui eeldati. ABS-i kiirusandurid ei loe esiratastelt enam vaiksel kiirusel võrtselt kiirust. Proovi, kas vaikse hooga pöörates ja pidurdades ka ABS pedaali ragistab.
lükata jõuab küll aga keerad rattad täitsa välja kohapeal ja ahkkad liikuma,asi läheb kuidagi jäigaks ja hakkab tagaratast (vahel esiratast)lohistama kuni mingi hetkeni,siis nagu päästab vedru pinge alt ja veereb ilusasti nats ja siis uuesti sama jama ,äkki on mõni mees kes tegeleb nelikveolistega?
samas kui pidurdad vaiksel hool siis abs ragiseb Icon_rolleyes
Tõenäoliselt üks ABS anduritest valetab kiirust!
ok,eks proovib arvutiga läheneda,samas on mul neid autosi veel 2tk,ühel põleb ABS aga sellsit pulli küll pole,kõik toimib ilusasti,aga tänud kes viitsisid kaasa mõelda !
kas poolasjad terved ?
(12-10-2012, 08:22 PM)arcar Kirjutas: [ -> ]ok,eks proovib arvutiga läheneda,
Oi oi... seal arvutiga lähenemise võimalust kindlasti pole. Ainukene diagnoosimise võimalus on vilkkood.
No aga siin pole ju midagi mõelda. Mõõda esiandurite takistusi ja väänuta juhet. Kui seal pole viga, siis vaata andurite impuls-rattaid.anduri ja impuls-ratta vahe peab samuti olema täpne. Muidu jääbki ühel rattal signaal nõrgaks ja tundub systeemile ta seisvana.

poolassid korras,naljakas,et kui rattad välja keerad vasakule hakkavab tagumine vasak ratas nagu kiiremini käima kui esimene ja mitte ei lohise taga aga hoopis teeb nagu nats kiiremini pöörde kui ette nähtud