Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w126 kojamehe esimene aste ei tööta
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Selline probleem siis. Kui kojameest keerata, siis esimene aste (see, kus luud peaks iga 2-3 sekundi tagant käima) ei tööta. Järgmine ja ülejärgmine samm, kus pühib pidevalt, töötavad. Vahest harva, hakkab see esimene aste siiski tööle ja pühib korra/kaks.

Kust viga otsida? Tänan.
Kas pesuautomaatika töötab?

Lüliti on tõenäolisem, kuigi releed ei saa välistada. Kusagil oli teema selle lammutamise kohta.
Kojameeste relee vigane.
Mul w201 aga sarnane värk. Vahest töötab vahest mitte. Kui natuke õrnalt edasi tagasi nõksutada nii et isegi välja ei keera selle asendi pealt siis hakkab tööle. Nagu oleks mingid klemmid väsinud vms. On see võimalik ? Muud kojamehega seonduvad asjad töötavad laitmatult. Täis tulesid tõmmates ei vilguta tulesid ka mul näiteks, kuigi vist peaks?
Pesuautomaatika töötab nagu peab.

Kust see relee asub?
(13-09-2012, 06:35 PM)G2rry Kirjutas: [ -> ]Mul w201 aga sarnane värk. Vahest töötab vahest mitte. Kui natuke õrnalt edasi tagasi nõksutada nii et isegi välja ei keera selle asendi pealt siis hakkab tööle. Nagu oleks mingid klemmid väsinud vms. On see võimalik ? Muud kojamehega seonduvad asjad töötavad laitmatult. Täis tulesid tõmmates ei vilguta tulesid ka mul näiteks, kuigi vist peaks?

Võta lüliti lahti (ettevaatlikult!). Seal see kala on.

Intervallirelee võiks eluneda releekarbis, kuid mul ei ole aimugi, milline neist.
Tegin just endal korda- ei töötanud üldse- võtsin relee välja ja saanud kuskilt niiskust vahele üks klemm oli oksudeerund- liivapaberiga üle nii auk kui klemm ja nüüd töötab kõik jälle nagu masinavärk.
See relee peaks asuma kohe seal kaitsmete pool ääres ja hõbedast värvi (mul oli, võib olla sul mitte).