Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: mb e300 td w210 99a. kütusefiltri süsteemi viga
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
http://album.ee/node/27237091/50314253

mure siis selline et võtsil pildil oleva vooliku keskmise kolmest lahti ja panin kinni tagasi. lahti võtsin kuna see natuke lekkis. peale seda juhtus aga nii et kui peale 5ndat käivitust käima läks siis hakkas armatuuris põlema EPC hoiatus tuli ja samas auto kaotas ka võimu. nagu oleks 30 kw vähem.aga samas käima läheb ilusti ja sõidab ka nagu ikka ainult natuke kiirendab aeglasemalt ning vätme välja keeramisel käib edasi paar sekundit. peale seda olen nüüd vahetanud kõik o rõngad ja osad voolikud. pisikesi õhumullikesi liigub ainult ühes voolikus nüüd pildil kõige parempoolne.kõige imelikum see et mõnikord kaob epc tuli ära ja kõik ok siis jälle epc tagasi ja minet halb. mis võiks olla viga äkki oskate aidata?
Mul oli sarnane mure. Kontrolli mootori seiskamise klappi, tundub et tema jamab..

ok a mis selle klapiga juhtuda sai`? kas kärssas läbi klapi elektroonika v läks mingi mustus klapi sisse? palju selline uus maksab oskate öelda ?

probleem korras. klapiga kõik ok.vahetasin ära kõik klapi ja seal übruses asuvad o rõngad. ei tea milline neist täpselt läbi oli aga nüüd EPC tuli kadund ja lippab nagu loom. nii et soovitan kõigil sellise probleemi korral kõigepealt vahetada kõik o rõngad ka eelfilri oma.