Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W210 2000a tuled ei toimi
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere mure siis selline et kraavi poolsed tuled on lepingu üles ytelnud. pirnid on terved aga ei põle. tegelikult paar pirni on kontrollimata aga nagi ikka liiga palju et korraga läbi minna. ei põle siis eest lähituli ja gabariit ja tagant luugi küljest tagurdamistuli ja tagumine gabariit. need kõik ei saa ju ühe kaitsme all ka olla? masin on feislift 210 universaal. 2000a.


ja siis veel selline küsimus, et kas ma võin ise ära vahetada kärutulede pistiku. kuna präegu on seal paljude pinnidega pistik ja üleminek aga see ei anna korralikult ühendust. või ajan ma midagi lolliks kui ise näpin?
(24-08-2012, 06:55 PM)consentrino Kirjutas: [ -> ]Tere mure siis selline et kraavi poolsed tuled on lepingu üles ytelnud. pirnid on terved aga ei põle. tegelikult paar pirni on kontrollimata aga nagi ikka liiga palju et korraga läbi minna. ei põle siis eest lähituli ja gabariit ja tagant luugi küljest tagurdamistuli ja tagumine gabariit. need kõik ei saa ju ühe kaitsme all ka olla? masin on feislift 210 universaal. 200a
no kui loogiliselt mõelda kui need tuled korraga ära kustusid siis on nad ikka ühe kaitsme all....kaitsmeid ikka kontrollisid?(visuaalsest vaatlusest pole alati kasu ,silmaga paistavad terved aga ei anna ühendust lihtsalt)

udutuled ei põle sellepärast et juhtmed on oksüdeerunud udutule asuva pistikus
tinnuta neid ära siis peavad põlema
udukad sõitis eelmine omanik küljest ära ja need tahavad suuremat remonti enne külge panemist ja põlema minemist. homme olen tööl siis saan testriga kõik kaitsmed üle vaadata, et kes ja kus
lõpuks sain toimima tuled. läbi oli 1 pirn ees ja 1 nr tule oma, 1 kaitse(kabiinis a-piilari juures) ja tagurdamistuli ning tagumine udukal olid niisama pesad oksudeerunud.
Nüüd on vaja veel üles leida vooluvaras radio süsteemist. eelmine omanik on iso pistiku valesti ühendanud. kui suute välja keeran siis ei lülita makki välja, sest teine voolu juhe mis peaks minema süütelukku on hoopis sillatud tavalise plussiga.
kas süütelukust tuleb muidu raadio juurde juhe või on vaja see ise vedada?
Need juhtmed peaksid olema kõik olemas.
Näed, vanajumal karistab sind selle eest, et oma vanad mersutükid nii "ausalt" teistele maha müüd.