Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w123 starter veab aeglaselt ringi ja pidurituled.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mure siis selline, et autoks w123 240d ja starter veab kuidagi jube aeglaselt mootorit, eriti talvel, siis ei taha üldse käima vedada(aku uus 100ah 900käivitusvool). Ja siis teine probleem seisneb selles, et kiskusin auto laiali keretöödeks(välimuse laiali ja sisu ka välja, armatuur jäi paika), juhtmestikku midagi ei puudutanud, aga nüüd autot kokku pannes on pidurituled peal, ennem sellist jama polnud.Äkki keegi oskab nõu anda.

Ette tänades, Kevin
Starter võib ise vana ja väsinud olla. Kas juhtmed on OK (akult starterile, akult keresse ja kerest mootorisse)?

Piduritulede juhtmed on kusagilt viga saanud või on lülitiga mingi mure (katki, sisselülitatud asendis kinni vms).

Ühesõnaga, ei midagi sellist, mida saaks ilma näppe õliseks tegemata korda.
Pidurituled sain siis korda,hakkasin viga otsima lülitist kuna mujalt peale ei oskanud hakata, esmapilgul tundus kõik ok, aga siis lähemalt uurides panin tähele, et ära oli murdunud see osa mis käib vastu piduripedaali, mingisugune plastik pulk mis liigutab lülitit on/off asendite vahel. Praeguseks leiutasin mingisuguse ajutise lahenduse et pidurituled jälle toimiks, aga kui kellelgi korrasolevat lülitit pakkuda on siis võib julgelt teada anda.
Piduritule lüliti maksab uuena 6€. Aga pigem soovitaks hankida vana ja kasutatud. Vblla ei maksa üldse midagi.

Starteriga on keerulisem; kui kindel, et juhtmed korras (plussjuhe akult starteri M8 tikkpoldi alla + massijuhe kere ja mootori vahel), siis starter maha ja osadeks.
Tõenäoliselt on kulunud rootori otsapuksid. Kui need on korralikud, tasub kontrollida harju. Muud seal väga ei kulugi. Kumbki kuluosa ei maksa uuena palju.