Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Parima hinna-kvaliteedisuhtega kasko?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kuna kasko minujaoks seni tume maa siis millist soovitaksite 2006a G-klassile? Kas on mingite firmadega probleeme olnud?

Millest tuleneb üle 3x hinnavahe eri firmadel?

Kas kasko tähendab automaatselt kõike-kindlustust varguse, põlengu, vandalismi, enda süü läbi liiklusõnnetuse jne osas või tuleb kõikide punktide eest eraldi maksta?

Pead võtma pakkumused ja siis vaatama mida keegi pakub. Seal kõik asjad lahti kirjutatud.
Siiani on kogemus SwedVarakindlustuse kaskoga. Kogemus on tegelikult positiivne. Ei esitata liigseid küsimusi kui midagi juhtub. Viid auto lihtsalt volitatud remonditöökotta ja asi korras. Ei mingeid lisapabereid, pilte jnejne tõendamaks, et autoga ikka juhtus midagi. Mujal olla kuulu järgi ikka kahjukäsitlus piisavalt piinarikas (kuigi olen ka mujal olnud kindlustatud pole kahjusid oled, seega oma kogemust ei ole).
Samas maksab see lõbu igakuiselt ka pea kaks korda rohkem odavamast pakkujast. Aga eks see oleneb ka teenustest mille sa kaasa saad lepinguga - tasuta treila, asendusauto, autoabi, jnejne.
Seega jah, Randari soovitus on siinjuures pädev - uuri mida pakutakse lepinguga kaasa. Ja siis uuri ka selle firma kahjukäsitluse tavasid. See võib lõpuks kaalukausi ka pisut kallima pakuja poole pöörata, kuna teinekord lihtsalt ei ole tahtmist tõestada, et sa tõesti pole kaamel.
minu soovitus oleks et võta ühendust mõne kindlustusmaakleriga (näiteks iizi kindlustusmaakleritega) ning nemad teavad juba igale kindlustusküsimusele vastust....


Edu.
Mina ajanud asju siiani www.kindlustusest.ee kindlustusmaakleritega.Eriti tooks sealt välja Maarika nimelise neiu.Alati suutnud saada head pakkumised ja hinnad.Samas kui asi on odava,siis põhjendab/seletab riskid vms.
Tänud Sqad-saigi ühendust vöetudThumbsup