Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Saurix 2006 järelkaja
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
Nonii,just jõudsin koju.Lahe oli,rahvast küll kahjuks vähem kui eelmine aasta.Aga kihutatud sai kõvasti ja muidu ka lahe.:cool_rsvd:
Lahe üritus,jätkagem samas vaimus!!!
YLICOOL ...ja ma ei söönudki oma sõnu...
Eric Kirjutas:YLICOOL ...ja ma ei söönudki oma sõnu...

Tõlgi mida sa silmas pead?
Karl Kirjutas:
Eric Kirjutas:YLICOOL ...ja ma ei söönudki oma sõnu...

Tõlgi mida sa silmas pead?

Eks ta mõtleb ikka karikat!
Jälle 1 tore üritus.Aitähhh kõigile meie poolt!
Ja väga lahe oli,eriti mõnus oli peale karditamist mersurooli istuda ...
rooli oli nii kerge ,et oleksin kohe kraavi keeranud :biggrin:
Karl Kirjutas:
Eric Kirjutas:YLICOOL ...ja ma ei söönudki oma sõnu...

Tõlgi mida sa silmas pead?

Siin on see mida ütlesin :hump:
http://foorum.mbklubi.ee/showthread.php?tid=2676
Tore üritus oli. Minu jaoks veel eriti tore, kuna pole elu sees tolle riistapuu rooli taha pääsenud:hump: Tänud korraldajatele!:cool_rsvd:

Mõned pildid leiab siit .

Hulk pilte on küll seotud diskussiooniga infotehnoloogiliste vahendite soetamise otstarbekuse ja kasutusolude kaardistamise teemaga, aga ei hakanud tsenseerima - mõne pildi hetk on hästi tabatud (võtmesõnaks on taust ja tagaplaanConfusedillySmile
Tore oli näha perekonnaga kohale tulnuid. Järelkasvu eest peab hoolitsema!

Ennast ei saa ka kiitmata jätta: hoolimata oma pea tsentnerisest kehakaalust suutsin sõita täitsa viisakaid 38 aegasid... Sirgetel oli ilusti näha, kuidas kergemad kodanikud eest kadusid...
Aga võit pole oluline ja nalja sai kõvasti!:evil:

Kusjuures ühinen Ermoga - esimese hooga oli kaubalifti tüür ikka väga kerge keerama. Oleks äärepealt Maksimarketi parklas auringile läinud -- sai vähe palju keeratud:lol:

Kokkuvõtteks: vahva.

Üks eriti tore pilt:

carmen

Ei mis siis et ma lõpust esimeseks jäin aga tähtis ei ole mitte võit vaid osavõtt :biggrin:...Tore päeva lõpp oli ja jääb ka nüüd viisakalt järgmist üritust ootama-Kahju ainult et kaamera akud alt vedasid ja pildid kahjuks kaduma läksid teadmata suunad kaardi pealt Confusedad:..Aga eks järgmine kord uuesti.
carmen Kirjutas:Ei mis siis et ma lõpust esimeseks jäin aga tähtis ei ole mitte võit vaid osavõtt :biggrin:...Tore päeva lõpp oli ja jääb ka nüüd viisakalt järgmist üritust ootama-Kahju ainult et kaamera akud alt vedasid ja pildid kahjuks kaduma läksid teadmata suunad kaardi pealt Confusedad:..Aga eks järgmine kord uuesti.


Kindlasti uuesti - viimaseks korraks see ei jää
Mulle jäi ka selline pisik külge ,et tahaks kohe uuesti minna....või peaks endale kardi ostma. Aga kas Eesti teedel sellisega sõita võib we ?
Ermo Kirjutas:Mulle jäi ka selline pisik külge ,et tahaks kohe uuesti minna....või peaks endale kardi ostma. Aga kas Eesti teedel sellisega sõita võib we ?

Ravi terveks end ...see pisik läheb sul maksma palju raha ja on tunduvalt kallima kui su mers odavam on seda pisikud käija ravimas just seal asutuses...UZI
Osta parem Pocket Bike on tunduvalt odavam ja sõidu kõdi teravam,kiirused suuremad adrenaliin müllab täiega...
Kallis ravi kui seal seda ravimas käia ala` 700 eeku/h
Nagu parim psühhiaater :d
Jah , sai ka käsi valgeks tehtud esimest korda siis Saurixis . Tore üritus oli .
:bigsmile: esimesel sõidul ei märganud istmesse seda pehmendus/polstrit panna ja niisiis kurvides loksusid istmes nurgast nurka ..... :biggergrin:
Muidugi kohalikud rajameistrid näitasid ka paari ringiga kuidas sõita tuleb ...nii muuseas ...mingi 35.07 sek ringiaeg (kui mu mälu ei peta) sundimatult . :cool2:
Nii, paneks nüüd sõitjate parimad ringiajad kirja - ei anna pead, et 100% kõik lehed kaasa said - seega, kui keegi arvab, et tal kuskil parem aeg olemas oli, siis TOO LATE - ei saa seda enam kontrollida, aga sõitsime niikuinii ju  osavõtu pärast

Erik 35,98   I koht
Sulo 36,07   II koht
Indrek 36,3    III koht
Ivar 36,44
Lõoke 36,57
Karl R 36,64
Edkar 36,68
Markko 36,71
Kristjan 36,81
Laur 37,01
Karl J 37,57
Kuldar 37,66
Taavi 37,85
Lauri 37,91
Ermo 38,09
Veiko 38,23
Mait 40,91
Ester 49,11
Ulmi 57,79
Riina 67,01

Kuldar,millal pildid tulevad?
Niisiis, see yritus seljataga ja Detsembris kordame. Ehk siis käige vaikselt harjutamas ja detsembris peame ikka kõrran võistluse maha
Lõoke Kirjutas:Kuldar,millal pildid tulevad?

:question:
Pildid siis loodan , et Indrek tõmbas arvutisse ... sest kui mina oma kodus fotokale saba aruvitiga koos taha pookisin olid seal enamuses "reidilakse " tüdrukul tehtud Confusedmash: mõned kardisõidu pildid ikka sain kätte ka kuigi kahtlus jäi , et mitte kõik .....:mad:
Lehti: 1 2