Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: salongi ventilaatori tööga probleeme
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
kas keegi oskab oma kogemustest rääkida kuidas salongi ventilaatori mootorit kätte saada või aint vent?, kas läheneda väljastpoolt või seestpoolt, et siis filtri ava kaudu? Nimelt probleem vist, et see niivõrd kulunud, et vajub alla ning kiilub kinni, tulemus 24/7 udused aknad. või auk mis põrutaks ta üles, näppi igaksjuhuks ei topiBig Grin

abi eest tänud!!!!
Mis aasta masin on? 96a. ja üles saab mootorile ligi salongist kõrvalistuja jalgade juurest armatuuri alt poolt, uduseid aknaid võib põhjustada ka ummistunud salongi õhufilter millele saab ligi samast kohast aga kui on autol kliima automaat siis tolmufiltritele saab ligi kindalaeka kaudu.
ma ei saa üldse aru millest jutt. ilusalong? Smile
mis ILUSALONG? Ma ka ei saa aru millest jutt???
sama siis minulgi küsimus, auto küll 2000 a oma kuid kõik muuu näib klappivat. tiivikul lõtku pole, seega vist asi mootorisSad või ehk oksüdeerunud juhtmedBig Grin Kas ja kuidas ning mida vahetada, ning mis hinnaklassi asjad jääda võivad?

Tänud
Tere kõigile abivalmis tarkadele . Palun kah tarka nõu MB salongi vendika teemal. Teemaks siis 96.a. 210 E200 kliima-automaat salongiõhu ventilaator mis lakkas töötamast . Uurides selgus ,et vent ise on korras ja voolud tulevad ka kõik ilusti peale , rikkis olevat vendika küljes olev imeline must karbike mõõtudega ca 5*3*1,5 cm. Mure tekkis peale selle vidina põhjustatud vea rem. hinna teada saamist,milleks öeldi tartu silberis 10-11k.
Küsimus siis selline kas kellelgi on olnud tegu samasuguse probleemiga ja kas on võimalik see vidin kuidagi tõhusalt ja mõistlike kuludega korda saada.
puruvana Kirjutas:Tere kõigile abivalmis tarkadele . Palun kah tarka nõu MB salongi vendika teemal. Teemaks siis 96.a. 210 E200 kliima-automaat salongiõhu ventilaator mis lakkas töötamast . Uurides selgus ,et vent ise on korras ja voolud tulevad ka kõik ilusti peale , rikkis olevat vendika küljes olev imeline must karbike mõõtudega ca 5*3*1,5 cm. Mure tekkis peale selle vidina põhjustatud vea rem. hinna teada saamist,milleks öeldi tartu silberis 10-11k.
Küsimus siis selline kas kellelgi on olnud tegu samasuguse probleemiga ja kas on võimalik see vidin kuidagi tõhusalt ja mõistlike kuludega korda saada.
Kas sa mõtled selle karbikese all elektroonilist reostaati?Uue saab 3 kiloga.
http://www.foorum.mbklubi.ee/showthread.php?tid=4013
Kui saaks 3 kiloga oleks see asjake juba vahetatud . silberist öeldi,et see vidin on tootmisest maas ja tuleb miskit kombineerida. sellest ka seline hinnapakkumine.
Noh,kuidas kulgeb,ikka küsivad 10 kilo?
Lõoke Kirjutas:Noh,kuidas kulgeb,ikka küsivad 10 kilo?

Kahjuks ei osanud neil lehekülgedel mis sa siia panid kuidagi navigeerida ,et ise otsida saaks ja peale töö aega tuli alles meelde ,et sinna helistada.ja küsida mis maksab.
Täna üks tuttav andis mingi Tartu "TIIA" rem. koha numbri,ehk saab sealt abi.
Lõoke Kirjutas:Noh,kuidas kulgeb,ikka küsivad 10 kilo?

:question:
Noh saingi siis targemaks öeldi,et 96-98 MB mingid mudelid tulidki välja mingis mõttes vigase vendikaga ja kuna selle karbikese põletab läbi vent mootor ,siis ongi läbipõlemise korral tarvis kogu kupatus välja vahetada .
Nüüd ongi 2 võimalust . Kammida lammutusi või teha esinduses korraliku mosse hinnaga salongiõhu ventilaatori remont.
No nii Nüüd on siis asi niikaugel ,et jälle tarka nõu vaja.
Helistasin ni bakti kui ka MB varuosa keskusesse
1. Baktist öeldi vruosa koodi järgi küsides ,et ongi olemas ja kahepäevaga on jupp kohal,hinnaks 2300.eeksu. Varuosa kood 9 140 010 179.(viimased kolm nr. boschi kataloogis muudetud) .Välja tuli aga nii,et see jupp sobib ainult juba nt.esinduse poolt ümber ehitatud salongi vendikale.:pissed2:
2.MB varuosakeskus saatis küsimise peale pildi kus oli näha samasugune relee nagu minu oma kuid veidi lühemate juhtmetega .Uurides selgus ,et pidi olema s klassi Mercedes-Benz oma. Hinnaks pakuti 4200 raha.
Selle viimase pakkumisega seoses tekkiski küsimus kas W210 e200 ja S kl. kliimade pinge jaotus on ikka sarnane või on oht miskit oopis maha põletada kui selle relee taga juhtmed 1/1-le ringi pista?:help: