Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Tahax klubisse
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
Eee... kysimus et millise aja jooksul saadetaxe mailile klubiga liitumise arve number. Mõtlesin et see saadetaxe automaatselt aga päev on möödas ja ei midagi.
Ära põe, mina avaldasin soovi klubiga liitumiseks märts/aprill, siis isegi jäi jutt, et klubikaart veel nagu jõuti mulle tellida (kuigi jäin teistega võrreldes hiljaks). Pidime peatselt saama kaardid ja liikmestaatuse. Mitte et ma tahaks kedagi maha teha, aga see klubi teema on ikka päris "pakasuha" siin ja klubi asutajad/funktsionäärid pole omavahel päris täpselt ülesandeid ära jaganud. Ilmselt liikmemaksu jookseb liiga palju juba peale ja pangast helistati neile, et arve on täis. Toon näiteks kõrvale biker.ee (kus olen üks asutajaid) ja meil pole klubi, aga lubaduste täitmine ja rahaasjad on OK. Eks iga mees valib ise enda identiteedi - üke peab sõna, teine...
Tervist Lugupeetud .

to : Werewolf

Kuna Juhatuse liige kes tegeleb antud teemaga (Uued Liikmed) on hõivatud hetkel muude tegemistega ja pole jõudnud esitada vajalikke andmeid siis võtab see liikmeks astumine pisut rohkem aega . Vabandame ebamugavuste pärast .
Loodan , et asjad lahenevad juba hiljemalt järgmise nädala teisipäevaks.

to: Virgo

Täpsustan tekkinud olukorra põhjusi ja võtan personaalselt ühendust .

Ette tänades mõistva suhtumise eest

MB Klubi Juhatus
Äitah kiire vastuse eest. Esitasin selle kysimuse lihtsalt selle pärast et mõtlesin et olen ise mingid andmed valesti sisestanud ja pean uuesti sisestama. Aga õnnex ei pea, äitah info eest.
Mis puutub Virgo soovi, siis pead veel ei anna, täpsustan seda mingi aeg, aga olen pidevalt kõikidele uutele liitujatele saatnud palve tulla oma autot näitama. Kes ei tulnud kohale ja ei vastanud ka, et ei saa tulla - see järelikult ikka ei tunne niivõrd palju huvi.

Ja üldjuhul ei viici mina ka iga uue liituja pärast välja sõita ja autot üle vaadata, sest niikuinii ma jube palju oma kütet klubi nimel sõidan maha.

Peate ootama, millal järgmise liikmete ülevaatamise teeme
Jääme siis ootama...
Hmm ikka ei midagi, yle nädala juba möödas.
Werewolf Kirjutas:Hmm ikka ei midagi, yle nädala juba möödas. Juhul kui te mind klubisse ei soovi või mingi muu takistus on hindaxin kui te sellest kas siin teataksite või mulle e-maili saadaxite aadressile Wolf67floW@hotmail.com


No kannatust härrased - me ei tee iga nädala tagant ülevaatamisi, sellel kuul aga tulemas üks kyll. Kannatust veelkord
Aaa, ylevaatust ka tarvis, mix te seda oma ankeedi lehele kirja pole pannud? Tore olex kui see toimux näitex 31 oktoobril. Kuid kuna tegu tööpäevaga siis vb enamikele ei sobi.
Oleks ka huvitatud klubi ühinemisega
Njaa kohe kohe hakkab uus aasta pihta ning uue aasta alguses olex hea klubi liikmex saada, klubimaksu ka siis lihtne arvestada, iga aasta algusest. Ning te võix ikka osa liikmemaksust ka liikmestaatust jagavale isikule anda, siis olex äkki enam motivatsiooni muude asjade kõrval klubi liikmex taotlejaid vastu võtta. No offence aga see nagu venind ikka suht kaua juba. Et siis puhake ja tähistage veel aasta lõpus ning uue aasta algul võix uute liikmete vastuvõtmisele nats rohkem tähelepanu ja aega viita.
Ausõna viidame ja tegeleme asjaga väga tõsiselt.

Hetkel on kõikidel megakiire, nii ka minul - jõulud, aastavahetus, töö, kool ja pealegi arvuti ka veel remondis.

Aga uuel aastal uue ja suurema hooga
Uudiseid kah on??? Rolleyes
sm. pelle Kirjutas:Uudiseid kah on??? Rolleyes

Peagi uus liikmete ülevaatus ja eelduste kohaselt liigume seda ka tartu tegema
Väga hea siis... [Pilt: roll.gif]

Muidu miskid ankeedid olid kah mida täita?
Indrek Kirjutas:Mis puutub Virgo soovi, siis pead veel ei anna, täpsustan seda mingi aeg, aga olen pidevalt kõikidele uutele liitujatele saatnud palve tulla oma autot näitama. Kes ei tulnud kohale ja ei vastanud ka, et ei saa tulla - see järelikult ikka ei tunne niivõrd palju huvi.

Ja üldjuhul ei viici mina ka iga uue liituja pärast välja sõita ja autot üle vaadata, sest niikuinii ma jube palju oma kütet klubi nimel sõidan maha.

Peate ootama, millal järgmise liikmete ülevaatamise teeme

Hm,saatsin nov.alguses kaks korda liitumissoovi aga siiani tagasiside puudu...

Ning mis puutub autode ülevaatamisse,siis jutt õige-iga auto pärast pole mõtet sõita.Kuid võimalusi on teisigi ju.Kui soovija ei ela ise pealinnas aga käib seal aeg ajalt,siis võimalus auto üle vaadata seal.Aeg ja koht kokku eelnevalt leppida ning tegu peaks tehtud saama.Või,kui ühest maakonnast mitu soovijat,siis saaks nad kuskile maakonna keskusesse kokku kutsuda...jälle aja ja koha kindlaksmäärang.
sm. pelle Kirjutas:Väga hea siis... [Pilt: roll.gif]

Muidu miskid ankeedid olid kah mida täita?

Selline ankeet on välja pakutud.
http://www.clubmb.ee/clubmb.php?id=liitumine
parem täitke see ankeet siis juba:

http://www.clubmb.ee/web/liitumine/form1163068270.php

Väga tore :hump:

Aga kui ma olen lihtsalt MB fanaatik ja mul ei ole kohe raha, et osta endale ilus läikiv masin ja istun oma 30 aasta vanuse MB ga kuskil kuuris ning taastan seda võimalsute piires siis mind ei võetagi liikmeks ???

Lugupidamisega ,

kc
kalacompany Kirjutas:Väga tore :hump:

Aga kui ma olen lihtsalt MB fanaatik ja mul ei ole kohe raha, et osta endale ilus läikiv masin ja istun oma 30 aasta vanuse MB ga kuskil kuuris ning taastan seda võimalsute piires siis mind ei võetagi liikmeks ???

Lugupidamisega ,

kc

Selliseid liikmeid meil vaja ongi-peaasi, et ka mingilmääral aktiivne oled ja ka klubiüritustest osa võtad.

Kui enda autoga ei saa liigelda, küll siis keegi teine peale võtab.
Lehti: 1 2