Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Vene foorumi üldine tehniline teema
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kuna ma ei tea kunagi, mis keeles vene foorumis postitada, siis ma teen lihtsalt siia foorumi sellise teema. Ühtlasi on ka see kõige stabiilsem koht, kuhu arenduslogi ja küsimusi postitada.

http://rus.clubmb.ee

Teeme ka vene foorumi sellise teema, kus näiteks ZE_KA küsimused kokku korjab ja siia postitab, juhul kui vene foorumi kasutajal puudub siin foorumis kasutaja.

Aga nüüd siis asjast lähemalt:
Kuna ma hetkel ei tea, kes seal midagi teeb. Ja see foorum elab oma elu, siis ma taga täpselt nii, nagu selle foorumiga. Backup juba tehtud. Lasen puhta versiooni peale ning möksin postitustega kokku. Seda teen ma täiesti uues andmebaasis ja kaustas. Ja kui kaust juba uus, siis teeme ka alamdomeeni vahetuse ära.
Edasi paneme vajalikud lisad ja tõlked juurde. Kaotame vanad adminnid ära, et vältida kõikvõimalikud turvaaugud ning usun, et seda haldama eriti edasi ei pea. Kuna nagu seegi foorum, kui korralikult teha, siis pole vaja rohkem torkida.

Ma ei avalda veel uut aadressit. Ja ei oska täpselt öelda, millal valmis saab. Aga uuendused postitan siia ning edaspidi saab siin sellel teemal rääkida.

Harry
Väga tore Smile
http://mb.clubmb.ee/

Alustame siis sõbralikust teavitusest.
äge kui foorum uuesti läheb tööle, sest ma juba rohkem kui kuu ei saa sealt lugeda kasulikku teemaid.
Asjad edenevad. Uus foorum on üleval koos kõikide vanade postituste ja inimestega.

Aga kuna ma veel pole turvalisuses kindel ja pluginid + tõlked puudu, siis uut aadressi ei avalda. Hetkene prognoos on, et tänase päeva jooksul saavad esimesed inimesed ligi ning homme hommikuks on aadress avalikustatud.
Paraku aga vaatan, et keegi on jõuliselt hakanud vanasse foorumisse postitama. Need postitused kaovad uuest ära.
Laen üles billioneid attachmente nüüd. Võtab päris kaua. Leidsin juba mõned turvaaugud, need muidugi kahjuks uude foorumisse kaasa ei tule, kuid jätan kingitused nende asemele, kui keegi peaks neid otsima Smile
Aitah sulleEusa_clap
Kas pildipark ja kisakast lisad ka? Eusa_whistle
(05-06-2012, 06:21 PM)ZE_KA Kirjutas: [ -> ]Aitah sulleEusa_clap
Kas pildipark ja kisakast lisad ka? Eusa_whistle

Pildipark on üldine mõlemale foorumile, lingi lisan kindlasti. Kisakast tuleb ka ning mõned muud pluginid, mis siin foorumis olemas on. Aga selleks on mul vaja kellegi abi tõlkimises. Eks ma mingi aega hakkan postitama tekste, siis suurem grupi abiga saame õiged tõlked. Keeli tuleb kolm: vene, eesti ja inglise.
Aga ok, avame saidi rahvale. Kuna mybb.com on hetkel osaliselt maas, ei saa ma kõiki plugine panna nagu ma alguses plaanisin. Aga nii kaua saab juba foorumit kasutada.

Aadress on: http://rus.clubmb.ee
Varsti hakkame lisama plugine. MyBB lehekülg taastub vaikselt.