Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w202 c180 mootori jahutus ei tööta, läheb keema
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
kust võiks viga otsida? Mootori temperatuur lähenb sajale, kuid radika ees olevad ventilaatorid seisavad.
Jahutusvedelikku on? radika ees olevad ventilaatorid(2tk) peaksid olema konditsioneeriga seotud? Termostaat?
(23-05-2012, 08:48 PM)RivoA Kirjutas: [ -> ]Jahutusvedelikku on? radika ees olevad ventilaatorid(2tk) peaksid olema konditsioneeriga seotud? Termostaat?

Vedelikku on. Need 2tk peaks ju jääma peale sõitu tööle, et mootorit jahutada?ei? Mootorit jahutab see visko vahetult enne mootorit? See muidu käib ka kuidagi laisalt. Keema tahab minna just seistes, maanteel ok.
Tere!

Ei ole küll mingi asjatundja, aga kõigepealt võiksid proovida kas vent üldse töötab. Et kui auto käib siis peaks ju mingil ajal tööle hakkama... või kui ei viitsi nii kaua oodata, siis on veel üks võimalus, et annad otse voolu (a ei soovita ilma spetsalistita seda teha) kui ei tööta siis on ilmselt vendi mootor õhtal või mingi andur rikkis. Kui töötab, siis järgmine asi on termostaat... ilmselt ta siis ei tule õigel ajal lahti. Ja kui siis ka ei tööta... siis pead kuskile remondimehe juurde minema, kes sul selle vea üles leiab.
Need on nagu kõige elementaarsemad asjad millest ma isegi pihta hakkaks.
Aga jõudu tööle ja anna teada mis probleem oli ja kuis lahenes.
Minu mudelil need radika ees olevad ventilaatorid töötavad kuuma ilmaga kui auto kauem koha peal töötab. Õigemini siis lähevad tööle.
Need peaksid kondi omad olema ja osad vennad ei usu seda siiani, et need töötavad(või peaksid töötama) siis kui kont on välja lülitatud või mingi rike(tühi).

Kui mootor on seisma jäetud siis ei käi enam mingi vendikas. Samas ei usu, et nende kasutegur mootori jahutamisel suur on sest need on kliimaradika ees. Kui kliimaradikas nii hõre juba on siis võib-olla puhuvad midagi tava radikaleUnibrow