Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w210 220 cdi 2001a automaat KAS KÄIGUKAST VÕI MIDAGI MUUD???
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Asi siis selline et tegi paar korda ennem ja nüüd siis jäädavalt...jõud kadus ära...ei lähe pöördesse...kohapeal ma ei tea kuidas muidu on aga mul ta laseb ainult 3 tuhande pöörde peale ja kõik...sõites põhimõtteliselt sama, kui käigu alla vahetan ja gaasi põhjas hoian lööb küll pöörded üle kolme tuhande aga pidurdab hoogu seni kuni mootor kolme tuhande pöörde peal on...kas siis käigukast on mingis avariireziimis vms aa ja ennem seda paar päeva läks korraks munakiviteel sõites kast avariireziimi vist kuna aint teine käik oli ja kui korra seisma jätsin ja uuesti käima toimis kõik ilusti...on ehk keegi kokku puutunud varem sellise asjaga ???
Remonti ja juhe külge. Sul on mootor avariireziimis lihtsalt. Kui viga käib harva siis aitab auto uuesti käivitamine, mõneks ajaks. Alguses ehmatab ära Smile Hort auto näiteks. Panevad juhtme külge ja ütlevad reeglina mis vaja vahetada.
"Juhe"külge on muidugi õige.Omal oli õhulugeja tuksis,tegi sama,mootor arvan ma,mitte kast aga võin ka eksida.
eks ma siis üritan kiiremas korras kaabli järgi ühendada...
Igaks juhuks mainin - ehk läheb tarvis - mina käin juba aastaid Võrumaal ühe MB-ga tegeleva mehe juures. Olen alati abi saanud. Tal küll järjekorrad, aga mina olen oma auto sinna jätnud isegi nädalaks. (pea asi et korda saab). Siiani olen rahul, kõik mis tehtud - ka töötavad siiani. Olen ka esinduses käinud- raha raisanud. Kuid miskipärast pole küll alati abi saanud, ainult kopsakad arved. Nii, et kel soovi siis nr on - 5202177. Vähemalt mulle ja minu sõpradele (kellel MB) on ta aastatega väga usaldusväärseks kujunenud. See ei ole siin reklaam, vaid info.
(15-05-2012, 12:08 PM)Merxand Kirjutas: [ -> ]Igaks juhuks mainin - ehk läheb tarvis - mina käin juba aastaid Võrumaal ühe MB-ga tegeleva mehe juures. Olen alati abi saanud. Tal küll järjekorrad, aga mina olen oma auto sinna jätnud isegi nädalaks. (pea asi et korda saab). Siiani olen rahul, kõik mis tehtud - ka töötavad siiani. Olen ka esinduses käinud- raha raisanud. Kuid miskipärast pole küll alati abi saanud, ainult kopsakad arved. Nii, et kel soovi siis nr on - 5202177. Vähemalt mulle ja minu sõpradele (kellel MB) on ta aastatega väga usaldusväärseks kujunenud. See ei ole siin reklaam, vaid info.


Mis sellel infol reklaamiga vahet on?
Serveeri kuidas tahad, mõte jääb samaks.
Lisa ta siis remondikohtade teemale ja on asi oma õigel kohal.

Oled siis ise see üks võru mees? Sul foorumis 9 postitust ja kõik informeerivad sellest võru mehest, ilma reklaamita, ainult infoks ROFLROFL
Veakood: P1189 intake channel shutoff...nüüd tuleb kusagilt otsast seda sisselaset surkima hakata...