Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Pildistamise võimalus Tartus (esialgu tuleva nädala jooksul)
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

KirillD

Tervist foorumlased!

Minu nimi on Kirill (foorumites esinen oma kasutajanimega KirillD) ja ma pakun võimalust siinse foorumi rahvale (või isegi nende tuttavatele) võimalust lasta oma autot pildistada Tartus (või selle lähiümbruses), nimelt tegelen ma hobikorras (auto)fotograafiaga, kahjuks on aina raskemaks osutunud millegi ilusa leidmine, mida tahaks / sooviks pildistada.

Olen olnud lubade saamisest saadik aktiivne BMW foorumis, seega valdavalt on tutvused ja tuttavad BMW omanikega seotud, nüüd oleks aga vaja vahelduseks mõnda muud marki klõpsutada.

Minu senimaani tehtud pilte saab näha allpool olevatel linkidel, välja võib tuua nii palju, et olen suutnud nüüdseks teha 4 pilti mis on pääsenud kalendritesse: 3 tk BMW klubi 2012.a kalendrisse ja 1 pilt mis on pääsenud BMW klubi 2013.a kalendrisse. Kahtlemata hindab igaüks ise, kas mu pildid on head või halvad.

Praegu on mul nädalaks-kaheks kasutada korralik Nikon D3100 lühikese ja pika objektiiviga, lisaks statiiv, seega pole minu jaoks probleem ka öiseid pilte teha, kui on soovijaid. Ainsaks takistuseks on hetkel kool (tuleval nädalal on praktika, ehk siis olen koolis umbes 16ni, pärast seda vaba), seega pildistada saab kas varahommikul kuni 8ni või siis pärast 16 hommikuni välja Big Grin.

Mina eelistaks / otsiks hetkel pildistamiseks midagi ilusat, eriti olen huvitatud uuemapoolsetest MB'dest, W211 (sedaan, univ, vahet pole), C klass, S klass, maasturid jne või siis vanematest v.b E coupé'd. Kuid kindlasti peaks tegemist olema siiski viisaka ja kena autoga, kuna pildid läheksid kodulehele üles, et siis tulevikus oleks ette näidata mida enamat kui ainult tuttavate autod.

Lisaks oleks hea, kui autoomanikul oleksid mingid ideed, kus ta autot tahaks jäädvustada (mul juba mõtted otsas, kus pilte saaks teha).

Kirill Dremljuga Photography

Kirill Dremljuga Photography Facebook'is

PS: Kodulehel on kahjuks päris mitmeid häid albumeid puudu, kuna talvel läks kõvaketas katki ning kodulehe server samaaegselt ning piltidest polnud tehtud backup'i, seega palju asju läks kaduma.
--

Kirill Dremljuga
e-mail: kirilldremljuga@gmail.com
Tel: 56760549
MSN: kirilldremlj_24@hotmail.com